Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej ziskového e-shopu s plakáty na míru (vč. on-line konfigurátoru)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 4. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízím k prodeji ziskový e-shop Starryposter, s plakáty na míru, které jsou vytvořeny v unikátním on-line konfigurátoru s živým náhledem. Jde o mapu hvězd v konkrétním čase a místě, který si člověk zvolí. Zákazník si tedy zvolí místo, datum, velikost a barevné provedení mapy, odešle objednávku, pomocí jednoho kliku vygenerujete soubor .png, který odešlete k tisku, mapu zabalíte a odešlete zákazníkovi. Za celou dobu je přes 400 odbavených objednávek v hodnotě přes 320000 Kč. Plus některé objednávky, které šly mimo web. Kupují je zejména lidé na výročí sňatku, nebo k příležitosti narození potomka.
Web je postaven na Wordpressu s placenou šablonou, součástí je on-line editor, který nám několik měsíců vyvíjel programátor.
Marže se pohybují okolo 40-50%.
Náklady jsou:
- tisk
- obalový materiál (tubusy, etikety, balící papír)
- reklama
- poštovné
Návštěvnost je minimální, ale i tak generuje zisk. Pro představu, tento obrat vytvořilo pouze 12900 návštěvníků od počátku projektu.
Projekt jsem vytvořil ke konci roku 2019 pro manželku, ale po narození potomka na to nemá čas a já mám hlavní projekt jinde, na který bych rád použil prostředky z tohoto prodeje.
Od roku 2020 byla spuštěna pouze jedna jediná akviziční kampaň na Facebooku. Je zde ještě opravdu velký prostor pro zlepšení (nasazení remarketingu, jak FB, Instagram, tak Google, Sklik, spolupráce s influencery, produktovky na Google - nic z toho nebylo realizováno). Zisk si můžete navýšit i tím, že nebudete nabízet poštovné zdarma jako my.
Prostor na růst je i ve vytvoření dalších map např. s dětským motivem, prodej pouze on-line (ve formě PDF), prodej vč. rámu, apod.
Vhodné jako přivýdělek k práci, nebo pro ty, kteří již vlastní jiné podnikání v tiskové oblasti.
Jsem plátce DPH.
Rozumné dohodě se nebráním, své dotazy pište zde, popř. na mail info@starryposter.cz.
23 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 18. 4. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E