Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Web copywriter pro internetové magazíny

Zdravím,
vzhledem k dalším zakázkám potřebuji další lidi na psaní jednoduchých článků, primárně jde o témata: zdravý životní styl, lifestyle, dům a zahrada. Koho baví auta (nejde o odborné články, ale nestačí vědět, že mají čtyři kola), tak se rovněž práce najde. A nakonec člověka na aktuality (cca 3 články denně), které je třeba psát nejlépe dopoledne, aby mohly jít v průběhu dne ven.
Kdo by chtěl psát více, je možnost dodávat klidně 10 článků denně, eventuálně více (po domluvě a dle vašich možností). Bude fajn, když celkově zvládnete alespoň 100 článků měsíčně, první týden můžeme ale zkusit v menším objemu.
Součástí je i vložení do WordPressu a dohledání 3 obrázků. Na vše máme manuál a jednoduchá pravidla, podle nichž jedeme na všech webech. Není tedy možnost formátovat články podle svého uvážení.
V prvním týdnu až dvou je odměna 60 Kč / NS, a bude-li práce dobrá (chci předejít odflákávání a úmyslnému natahování článků na znaky), zvýšíme na další psaní až na 80 Kč / NS, a potom uvidíme (růst se dá porad). Zároveň je možné získávat i měsíční odměny nad rámec fixní sazby.
Kdo s námi vydrží, bude mít do budoucna lepší odměnu a více benefitů.
Na splněné zadání je obecně 5 pracovních dní, ale články je třeba vkládat průběžně (takže dva např. druhý den, další dva třetí den apod.), ať to nehážete vše najednou.
Upřednostňuji fakturu, ale DPP je také možná.
Prvotní kontakt zde na WT, napište o sobě nějaké info (nemusí být sloh, ale věta „mám zájem o nabídku“ mi nestačí ...neposoudím, jestli a jaké zkušenosti máte, tak se mi, prosím, alespoň stručně představte).
Děkuji, LA
23 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem

Další poptávky Více