Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Programátor Typescript v globálním projektu – za podíl

Vím, že ne každý si může dovolit finančně, nebo třeba i psychicky, věnovat svůj volný čas dalším projektům a dostat jen podíl. Přesto jsem si jist, že se někdo jako jsem já najde. Já pravidelně věnuji čas vlastnímu projektu a i když je to reálně zvládnutelné v jednom člověku, další lidé vnesou nové nadšení a výrazné urychlení procesu - rád vás do projektu přiberu.
O projektu
Projekt je globální s velkou cílovou skupinou (téma se týká skoro všech), projekt má za sebou fázi brainstormingu, rozmýšlení, vymýšlení, prvního technického prototypu a většinu rozhodnutí o architektuře finálního produktu. Rozmyšlený je celý postup vstupu na trh i veškeré cesty monetizace. Takže jediné co se teď musí dít je samotný vývoj. Ten se i děje a backend a část frontendu je v podstatě připravena.
Co nabízím
- Férové rozdělení podílu ve společnosti která bude vlastnit celý projekt se vším co k němu patří podle vstupních investic. Nic víc, nic míň.
- Za investici považuji tvou práci či jakoukoliv jinou přidanou hodnotu, kterou dokážeš nabídnout
- Vše spočítáme finančně (měříme si vložený čas a svůj čas férově naceníme), sečteme naše vstupní investice a finální podíl ve společnosti rozdělíme podle toho.
O vývoji, devstacku
- striktní Typescript, React.js (hooks, funkcionalní principy)
- serverless backend, GraphQL Hasura, PostgreSQL, kde se o vetsinu prace se vstupem i vystupem dat stara primo databaze, procedury, computed fields, triggery
- Apollo Client
- Gitlab, CI/CD
- JWT na autorizace, vcetne pristupu k datum pres GraphQL
- Celý systém je psaný jako offline-capable mobilni aplikace s responzivnim designem, tak aby fungovala na všech zarizenich a to jak vykonove, tak funkcne. Kompilace do regulerni apky přes Cordova - kladu důraz na výkonovou optimalizaci, tak aby vše bylo svižné i na horším HW.
Koho hledám
- Programátory v Javascriptu. Jsem ochotný věnovat čas zvyšování tvé úrovně, pokud nejsi ještě mistr, stejně jako nevadí, když jsi nedělal s Typescriptem, naučím.
- Očekávám dobrou schopnost komunikace a schopnost kompromisů po věcné diskusi.
Kdo se zatím účastní projektu
- Já, 30 let, 15 z toho aktivní programátor ve světě onlinu. Posledních 5 let hodně věnovaných Javascriptu, poslední roky i Typescript. Hodně zkušeností na poli marketingu, affiliate, obchodní zkušenosti, byl jsem součástí menších i větších týmů programátorů, včetně vedoucích pozic, mám tedy dobrou představu o vedení vývoje. Více rád sdělím osobně.
- Jeden projekt manager, který pomáhá s řízením, usměrňováním, brainstormingem a jinou potřebnou činností.
Zájem projevte v PM nebo na mail@alesi.cz
Forma je na vás.
36 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
20 hodnocení
členem od 23. 3. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Jaroslav Vaňkát (16 hodnocení)
27. 3. 2014

Rychlá domluva, rychlá platba, doporučuji!

ikona hodnoceni
od Michael Jedzok (27 hodnocení)
19. 2. 2014

Dlouhodobá spolupráce, vždy bez problému!!!

ikona hodnoceni
od meonix (32 hodnocení)
21. 8. 2012

fer jednanie, okamzita platba, doporucujem

Další poptávky Více