Zadejte hledaný výraz...

ČasNaZdraví.cz | Rozsáhlý magazín o zdravém stravování – články, recepty, katalog restaurací

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 12. 2. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji rozsáhlý magazín o zdraví, zdravém stravování a přírodní medicíně ČasNaZdraví.cz (doména registrována v roce 2019).
S projektem jsem spokojený, pan Beránek odvedl opravdu dobrou práci (povedený design na míru s vyladěnými UX prvky). Nicméně nyní řeším jiné věci a magazínu se nemůžu dostatečně věnovat. Proto bych jej rád poslal dál.
Magazín ČasNaZdraví jsem koupil koncem července 2020 za 27 tis Kč. Od té doby jsem zařídil rozšíření stávajících článků, včetně vložení meta popisků. Do toho bylo vloženo dalších spousta nových článků. Navíc bylo do sekce zdravé recepty přidáno 37 nových receptů.
Z původních 85 originálních příspěvků je na webu nyní takových příspěvků 138 (43 článků v kategorii články, 38 článků v kategorii zdravé potraviny, 57 receptů).
Do toho jsem zpracoval analýzu klíčových slov, zajistil seznam zdravých restaurací k oslovení (něco málo jsem už zkusil, zatím 2 restaurace v sekci zdravé restaurace). K tomu všemu jsem začal dělat postupně linkbuilding a zpětné odkazy jsou na webech, jako jsou Toprecepty.cz, Lifee.cz, Extra.cz, Bylinkopedie.cz a další. Jen do linkbuildingu bylo investováno přes 10 tis Kč.
Návštěvnost je zatím v rámci stovek měsíčně. Jedná se o poměrně nový projekt, ale s velkým potenciálem růstu a zajímavými způsoby monetizace (prodej reklam, nasazení adwords, katalog zdravých restaurací, publikace cizích PR článků, atd).
Celkem jsem do projektu investoval přes 60 000Kč. Je mi jasné, že pokud jej chci prodat v rozumné době, tak musím jít s cenou dolů. Nicméně rád bych, aby se mi tato částka alespoň částečně vrátila. Vy tak můžete získat kompletně přichystaný projekt s historií za poměrně slušnou cenu. Při plném nasazení odhaduji návratnost investice cca do 1 roku.
Nejsem plátce DPH, případnou provizi webtrhu si chci s novým majitelem rozdělit 50/50.
V případě zájmu o více informací piště SZ.
Děkuji.
30 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 12. 4. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E