Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Node.js/Typescript backend developer na projekt

Ahoj,
jsem Jirka a do začátku Corona krize jsem bydlel v Londýně, studoval na jedné z nejlepších uměleckých škol hudební produkci a živil se jako Freelancer spoluprací na několika start-upech. Od dubna jsem ale musel zůstat doma a volný čas jsem vyplnil zužitkováním dosavadních zkušeností a pustil se do vývoje vlastního projektu Xomlo.io - zjednodušeně děláme high-performance integrační platformu, která mění stávající přístup k propojování systémů/aplikací a dělá ho mnohem jednodušším pro běžné uživatele a korporace.
Od dubna jsme hodně změnili obchodní plán, získali několik prvních klientů (a několik zase ztratili) a v průběhu ledna navázali pár klíčových partnerství. Momentálně na projektu pracuji já na full-time a další 3 lidé, kteří mi pomáhají s designem a vývojem. Máme teď před sebou na únor pár velkých úkolů a nestíháme už odbavovat nové klienty (nebo alespoň v čase, co bychom chtěli). Proto bych potřeboval externě 1-2 developery, kteří by nám s tím pomohli.
Používáme Node.js / Typescript. Práce bude jen na pár hodin týdně, takže pokud máš nějakou volnou kapacitu (ideálně tak na měsíc až dva dopředu), můžeme se domluvit. Jestli chceš, mohli bychom se domluvit i na získání podílu v projektu.
Pokud máš zájem, napiš mi tady, nebo na jiri@xomlo.io a nezapomeň připojit hodinovou sazbu.
Díky moc.
Jirka
19 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 17. 6. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Bc. Josef Jebavý (12 hodnocení)
8. 1. 2021

Profesionální spolupráce na odborné téma.

ikona hodnoceni
od hajdik (2 hodnocení)
8. 1. 2021
ikona hodnoceni
od Kamila Rollerová (11 hodnocení)
7. 1. 2021

Další poptávky Více