Zadejte hledaný výraz...

WordPress programátor WANTED

Ahoj,
k nám do eSoulu hledáme posilu do týmu na pozici WordPress programátora.
Jsme tým nezávislých freelancerů, kteří realizují od drobných prezentačních webů, po velké e-shopy na míru a další členové týmu řeší marketing, video. Naší hlavním filozofií je, nechovat se jako agentura a mít ke každému klientovi individuální přístup a snažit se vždy najít rozumné řešení i v případech, kdy klient má omezený budget, neví co chce atd.
Situace je taková, že náš programátor přestává stíhat a poptávky se množí. Navíc kdyby vypadl (nemoc, dovolená), rádi bychom měli dalšího člena týmu, na kterého se budeme moct spolehnout ve stejné míře jako na Tomáše, současného programátora, který by ti byl ze začátku stále k dispozici. Mezi naše klienty se řadí Fokus Optik, Pivovar Zichovec, Signi, TRIX Connection (3D tisknuté roušky ČVUT) a další - vše najdeš na webu.
99% projektů stavíme na WordPressu, ale loni jsme stihli i realizaci custom made aplikace, takže práce je rozmanitá a bude záležet jen na tobě, v čem se budeš chtít angažovat.
Hlavní náplň práce = co bys měl umět:
  • Znalost PHP, JS a SQL - ve většině případů je potřeba upravit/napsat šablonu, plugin a nebo vytvořit napojení na další systém (aktuálně napojení na DATEC, ABRA Gen, Helios atd.)
  • Znalost fungování Wordpressu a Woocommerce
  • Znalost HTML a CSS je velkou výhodou, občas potřebujeme píchnout i s FE
  • Dodržovat termíny a komunikovat - všichni jsme lidi a chápeme, že občas nemá někdo svůj den, není mu dobře nebo mu do toho něco nečekaně skočí, ale základ je komunikovat a dát vědět.
Nečekej pracovní dobu OD - DO - udělej tu práci kdy chceš, hlavně ať je včas hotová. S tím souvisí i forma spolupráce. Všichni jsme OSVČ, takže IČO podmínkou
Pokud by si měl zájem i o FE, rozhodně se práce najde. :)
Velkou výhodou je, že i když není COVID doba, máme v podstatě 100% homeoffice, občas se potkáváme v Praze na konzultace, schůzky nebo jen tak na pokec při obědě, ale na denní bázi vše řešíme online. Ke komunikaci používáme Slack, Meet nebo Teams.
Pokud bys měl/a zájem s náma spolupracovat, napiš pár řádků o sobě, reference a pokud máš stálou hodinovku, tak informace o ní. Klidně napiš tady nebo na email drvota@esoul.cz.
Díky za každou zprávu.
Tomáš
36 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 27. 5. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Jozef Kotrý (37 hodnocení)
11. 12. 2020
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od canonical (2 hodnocení)
10. 4. 2020

Tomas Drvota je vyborny partner v akomkolvek projekte. Orientacia na vysledok, excelentna komunikacia, rady, odbornost. Som rad ze sme zvolili na projekt a nasledne nove projekty.

Další poptávky Více