Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zajímavý přivýdělek HOMEOFFICE 💻📲

Zdravím všechny,
současně do svého on-line projektu, který je zaměřen na realitní obor (nemovitosti) rád navážu aktivní kontakt s budoucím partnerem na dlouhodobou spolupráci. Projekt je v prostředí on-line a lze spolupracovat v podstatě odkudkoliv. Díky jednoduchosti náplně práce si můžete díky své šikovnosti vytvořit férový a poměrně vysoký zdroj přijmu. Vyžaduje to aktivní a dennodenní aktivitu.
🔹 činnost, která bude v zásadě fundamentální je v podobě aktivní komunikace (PC, mobilní telefon)
🔹 lze veškerou spolupráci vykonávat na dálku odkudkoliv s podmínkou časové dispozice
🔹 výhodou je, že se projekt funguje i o víkendech (pokud zapracujete, víkendy pracovat nemusíte)
🔹 dalším bodem a výhodou je, že pro úspěšné splnění vaší role není třeba být aktivní každý den po celý měsíc a netřeba mít výraznou odbornost - důležité je splnění práce
🔹 je to celé na vás - práci si řídíte sami podle sebe (nikdo vám do práce nebude kecat!!!)
Aby projekt fungoval, je zapotřebí, aby operace vykonával člověk, který dokáže splnit funkci a být úspěšný. Mohu říci, že v rámci náročnosti se zde mohou prosadit i studenti středních, nebo vysokých škol, nebo kdokoliv, na koho je spoleh.
Peníze nedostanete za čas, produktivitu, ale za výsledky. Vyděláte si tolik peněz, kolik výsledků budete mít. Nepotřebujete zde speciální odbornost, svým způsobem je struktura práce jednoduchá:))
Tento projekt bude dlouhodobě prosperující a vždy je možné přijít k penězům (pokud není hluboká ekonomická krize), ale je zapotřebí aktivita. Za sebe vidím v projektu velký potenciál. Budu velmi rád, když vás tento druh spolupráce bude bavit a motivovat. Pokud se chcete dozvědět detaily samotného projektu, nebo zjistit, zda můžete být pro projekt přínosní mne můžete kontaktovat.
Těším se na vás.
31 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 1. 1. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Adéla (0 hodnocení)
26. 1. 2021

Trvalo mu 10 minut, než se v telefonátu vlastně přiznal, co chce dělat. Nejprve se oháněl vágními frázemi a evidentně si ověřoval morálku zájemce.

ikona

Jedná se o podvod. Pán shání lidi, kteří by s ním byli ochotní sehrát divadlo na jiné lidi a dle scénáře z nich pomocí sázek vytahovat peníze. Navíc se ohání slovy „charita“ a snaží se vnutit lidem myšlenku „účel světí prostředky“.

Další poptávky Více