Zadejte hledaný výraz...

🌐💻📱 Guava.cz | Tvorba Webových stránek, E-shopů, Mobilních aplikací

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 12. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Zdravíme,

pokud jste klikli na náš odkaz tak určitě potřebujete zrealizovat svoji vizi ať už v podobě webové stránky, e-shopu, mobilní aplikace či projektu na míru. Jsme skupina mladých a technicky zaměřených lidí s vášní ke kreativní tvorbě, proto si vždy dáváme záležet na našich výtvorech, aby jste byli vždy spokojeni a společně jsme dosáhli vašeho cíle. Máme mnoho zkušeností z různých projektů od webových aplikací, přes mobilní aplikace až po například aplikaci pro drony a IoT. Pro další reference nás kontaktujte.
Proč Guava? Na rozdíl od jablek či hrušek je guava často neznáme ovoce, které ovšem má mnohé co nabídnout.
Šablony ve WordPressu? Polotovary u nás nehledejte. Naše webové stránky jsou tvořeny dle individuálních požadavků zákazníka, čímž získává každý náš výtvor originalitu a kvalitu. K tomu využíváme nejnovější technologie a vždy je udržujeme aktuální. Při tvoření se také zaměřujeme na podporu SEO a dalších marketingových nástrojů.
Nabízíme tvorbu moderních mobilních aplikací s podporou nativního příslušenství telefonu (Bluetooth, kamera, NFC a podobně).Vyvíjíme nativní aplikace pro Android (Java, Kotlin) a Multiplatformní aplikace ve Flutter SDK.
www: https://www.guava.cz
e-mail: office@guava.cz
tel: +420 774 28 28 08
tel: +420 735 06 74 51
tým Guava.cz
58 zobrazení
Zadavatel
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 11. 11. 2020
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více