Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

OnlineDiar.cz – pasivni prijem, SAS projekt s predplatnym

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 7. 12. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Predavam projekt ktoy som kupil v lete. Vid nizzie inzerat na zaklade ktoreho som kupil. Je to zaujimavy projekt, ktory vie byt super pasivny prijem. Da sa rozsirit aj do inych okolitych krajin iba na zaklade online marketingu a reklam na Facebooku ci Google Ads alebo ako viete. Ja som ho trosku upravil (responzivita na mobil - cize aj kadernicka v salone vie na mobile manazovat) . 
Som platca DPH, slovenska SRO.
___original inzerat z leta:
Služba byla původně vytvořena na míru pro klienta působícího v oblasti medicíny, díky kterému jsme aplikaci na klíč vytvářeli. Nicméně nedošlo k závěrečné platbě a tak jsme projekt upravili pro komerční účely a nabízíme jej k prodeji.
Mezi hlavní požadavky bylo ukládat termíny klientů do přehledné tabulky a den před termínem poslat klientovi sms zprávu jako upozornění na termín. Tímto řešením podnikající subjekt (náš zákazník) nepřichází o nedochvilné klienty. Náš/Váš zákazník, který posílá sms upomínky, zároveň zvyšuje kvalitu a profesionalitu svých služeb a nemá jako OSVČ mezery v diáři (noční můra všech OSVČ = když klient zapomene přijít na předem domluvený termín a OSVČ tak vzniká nezaplacený čas v denním harmonogramu - někteří soukromí stomatologové dávají strike za každý neomluvený termín a po 3.stricích už klienta odmítají objednat - je to asi podobné jako kdyby Vám do eshopu neustále ve lhůtě 14 dní se vracela objednávka od stejného zákazníka a neustále by objednával stejné zboží znovu a znovu).
Pracovali jsme na projektu cca půlroku (viz registrace domény 26. 8. 2019) a v lednu 2020 jsme jej dokončili a obešli po okolí drobné podnikatele - kadeřnictví a soukromé zubní ordinace. Získali jsme celkem 10 klientů, kteří si sms služby zaplatili a provozovali. Po zavedení služby jsme měli velmi pozitivní recenze, zákazníci klientů si lehce zvykli na sms upozornění a zaevidovali jsme i požadavky na zlepšení.
V březnu/dubnu přišla „korona-krize“, kdy tito živnostníci museli zavřít a minimalizovat své náklady a tak dál službu neprodloužili a to platilo do cca druhé poloviny května.
My jsme však nezaháleli a technicky jsme posunuli řešení dál a celou notifikační bránu jsme postavili na zcela nové platformě a před týdnem jsme tuto inovaci dokončili.
Technické parametry:
Projekt je naprogramován v čistém PHP a je napojen na sms bránu www.gosms.cz, kde je potřeba už jen sjednat smlouvu s GoPay. Pro odesílání sms nepotřebujete žádný hardware či vlastní číslo s tarifem atp. Projekt běží na klasickém hostingu (žádné drahé VPS). Odosielatel je infosms alebo si viete zvolit lubovolny nazov napr onlinediar alebo upozorneni a podobne. (na sms sa neda odpovedat, je potrebne tam pridat svoje cislo do spravy, ale to sa da automaticky.)
Ceník sms služeb je uveden zde:
www.gosms.cz/ceník
Funkce webu:
Zákazník si může vytvořit vlastní online diář bez pomoci administrátora a zpravovat v něm seznam svých klientů a sms notifikací.
Hlavní konkurenční výhodou je přehledné zadávání termínů včetně správy klientů (jednoduché CRM), které si můžete vyzkoušet na stránkách www.onlinediar.cz, kdy po registraci můžete odklikat platbu bez zadání platební karty.
Tato služba je oficiální, tzn. že sms brána je standardní službou a nevystavujete se riziku, že by Vás operátor zablokoval či požadoval náhradu škody jako tomu může nastat u projektů, kteří využívají vlastní telefonní čísla k rozesílání tisíců sms.
Projekt má velký potenciál, protože byl vytvořen pro konkrétní skupinu zákazníků, například:
• stomatologie
• salóny krásy,
• nemocnice,
• právníci, masáže,
• pedikúra / manikúra,
• trenéři,
• fyzioterapeuti,
• lékárny,
• plastika,
• optika,
• gynekologie,
• čistírny,
• pneu servis,
• hospody,
• opravny aut,
• notáři,
• finanční poradci,
• účetní,
• daňový poradci,
• veterináři,
• golfová centra,
• sportovní centra
a spousta dalších profesí
Marketing:
Projekt je připraven pro zahájení propagace.
Marketing nebyl realizován a toto již ponecháme na novém majiteli (jednoho klienta jsme historicky získali tak, že se kadeřnice zmínila klientce zubařce při stříhání a služba získala dalšího klienta).
Pro online marketing např. mohu doporučit skvělý nástroj, který má skvělý poměr cena/výkon – ale to až pro výherce aukce.
Budoucnost služby:
Klienti po implementaci už prodlužují službu sami i bez rozšiřování funkcí a tím vzniká pro nového majitele stabilní příjem.
Náklady na provoz:
Náklady na provoz služby jsou minimální webhosting + doména + platba za jednotlivé sms viz ceník na gosms.cz/cenik
Nový majitel investuje do projektu, které se stává aktivem pro vytváření pasivního příjmu, neboť na chování klientů je patrné, že si nedokáží představit, že by nyní zákazníkům odesílali sms upomínky ručně (příšerná režie) či že by se vrátili k papírovému diáři a spoléhali na dochvilnost svých zákazníků.
Hodnota, obrat a zisk před korona-krizí:
Cena za 1 sms se pohybuje od 0,79 Kč bez DPH a čím více sms zpráv se v rámci projektu odešle, tím nižší cena od poskytovatele za 1 sms bude účtována viz www.gosms.cz/cenik
Cena za službu je spočítána tak, že za 1 sms je 0,79Kč a v rámci projektu využívání onlinediar.cz a rozesílání sms notifikací nabízíme služby dle tarifu za 1 sms na:
1. balíček za 299 Kč = cca 2,99 Kč (zisk cca 1,99 Kč/sms)
2. balíček za 699 Kč = cca 2,79 Kč (zisk cca 1,79 Kč/sms)
3. balíček za 1499 Kč = cca 2,49 Kč (zisk cca 1,49 Kč/sms)
Ceny si samozřejmě může nový majitel určit dle svého uvážení.
1 balíček je kromě počtu sms omezen i časově = aktivní členství po dobu 1 měsíce, kdy uživatel nemusí vyčerpat všechny "předplacené" sms, ale jakmile se přiblíží doba platnosti (měsíc od zakoupení), tak je uživatel vyzván k platbě stejně tak, jako tomu je v případě, kdy na účtu dochází počet zaplacených sms zpráv.
Další možností jak nový majitel může projekt rozvíjet je např. zpoplatnit maximální počet kontaktů, atp.
Obrat za rok 2020 (leden-březen) byl díky korona-krizi pouze 10.990Kč za 2 měsíce se ziskem 6.500Kč, které by se nebýt korona-krize navyšovaly v pravidelný intervalech = pasivní příjem.
Doména je snadno zapamatovatelná, složena ze dvou českých slov a historicky jsme obdrželi nabídku na odkup domény ve výši 10.000Kč.
Vzhledem k zisku bez online propagace, ale především potenciálu projektu, tak dražba začíná od 50.000 Kč.
Projekt prodáváme, protože naším cílem nebylo projekt vlastnit ani provozovat.
Dotazy do soukromé zprávy a marketingové KNOW-HOW předám výherci aukce.
Pokud nechcete čekat do konce aukce, tak můžete kliknout na tlačítko Kup teď.
K výsledné částce je potřeba připočíst DPH.
Platbu očekávám do 3 pracovních dnů od vystavení faktury. Přihazujte pouze, máte-li vážný zájem a finance na účtu.
Možnosti pro rozvoj projektu:
1) jazyková mutace pro další trh dle https://www.gosms.cz/cenik/ lze služby
a) Slovensko
b) Maďarsko
c) Rumunsko
d) Německo
e) Polsko
f) Ostatní země
Všechny tyto jmenované státy jsou již z pohledu poskytovatele sms brány připraveny pro expanzi a stačí "jen" vytvořit jazykové mutace projektu.
2) Funkce pro rozvoj:
a) Možnost odeslat sms jako jednorázovou akci
b) Možnost spravovat kontakty (ukládat i adresu, email a další údaje o klientovi)
c) V některých oblastech podnikání může být žádoucí i přijímat odpovědi (gosms.cz toto umí jako příplatkovou službu)
d) Import / export zakaznikov (CSV, XML) 
e) Moznost odosielania upozornenia / hromadne emaily an svojich zakaznikov aj cez email
f) Moznost odoslania hromadnej SMS na svojich zakaznikov.
g) Moznost public kalendara kde by klient poslal odkaz na svoj kalendar a zakaznik by si mohol vybrat z terminov a zarezervovat si termin sam.[
h) Prepojenie s Google kalendarom kde by sa terminy syncli s onlinediarom. Klient prida termin do onlinediara a hodi sa mu aj do Google kalendara
3) V aukci toto není zmíněno, ale výherci aukce bude zaslán kontakt na našeho programátora, se kterým se může domluvit na případném rozvoji a další spolupráci v rámci tohoto projektu.
Jen opakuji, že platbu očekávám do 3 pracovních dnů od vystavení faktury. Přihazujte pouze, máte-li vážný zájem a finance na účtu.
rci aukce bude zaslán kontakt na našeho programátora, se kterým se může domluvit na případném rozvoji a další spolupráci v rámci tohoto projektu.
Jen opakuji, že platbu očekávám do 3 pracovních dnů od vystavení faktury. Přihazujte pouze, máte-li vážný zájem a finance na účtu.
---
Pripominam ze predajca je slovenska sro a platca DPH. Cena je bez DPH
---------- Přidáno 05.01.2021 16:55 ----------
Zajtra o osmej vecer aukcia konci - ak mate nejake otazky nevahajte napisat :) Nenechajte si ujst zaujimavy takmer pasivny prijem ktory sa da stale zvysovat.
37 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
16 hodnocení
členem od 5. 3. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E