Zadejte hledaný výraz...

Poptávám DESIGN herního trička

Dobrý den Všem!
Jsem majitelem herních projektů, neznámější je asi Impérium Hráčů, které začínalo několik let zpátky na prostředí Facebook, kdy ještě dosahy byly pro všechny stejné, veliké a bez nutnosti propagování obyčejných příspěvků, aby se dostali vůbec k fanouškům stránky - tudíž za tuhle zmíněnou dobu jsme získali něco přes 50 tisíc fanoušků, kteří byli součástí již několika ať už úspěšných či neúspěšných projektů.
Jsem přesvědčen o tom, že stále máme desítky či stovky opravdu věrných fanoušků, kteří by nás rádi podpořili a jelikož jsme nikdy nezkusili fungovat se značkou jako takovou - myslím si, že nastal ten pravý čas.
Chci udělat pro komunitu trička, které budou k prodeji. Ovšem velmi zásadní a důležitá věc je samotný DESIGN trička, který musí být zcela NEOBYČEJNÝ. Předem bohužel musím zamítnout full print trička, protože bychom se při tisku dostali na velmi vysoké částky - chceme udělat dostupná trička (cenově).
Prosím o vytvoření návrhu, který na první pohled zaujme a zároveň dokáže být neutrální v tom slova smyslu, že jej může teoreticky nosit i ten který naší značku nezná. Osobně jsem pro jednoduchý styl grafiky - ale nebráním se zcela jiným návrhům, které budou oproti jiným designům rozpoznatelné a dokážou mě zaujmout na první pohled.
Nechci Vám dávat konkrétnější zadání, abych neovlivnil kreativitu. Důležité je vědět že se bude jednat o tričko (ať už jen přední stranu či i zadní je na Vás). Ať použijete logo, které mám v příloze či jej úplně předěláte nebo dokonce nevyužijete je opět zcela na Vás - ať vytvoříte maskota, který bude nějak souviset s tématem či uděláte návrh pouze textový (Impérium Hráčů) atd. atd.... je to na Vaší kreativitě. Cílíte na hráče - ať už se bude jednat o vtipné, vážně či designové tričko - JE TO NA VÁS! 
Pokud máte nějaké otázky, které jsem přeci jen měl zodpovědět napřed, neváhejte mě kontaktovat pro rychlejší odpověď na pavelnmc@seznam.cz - také vám odpovědí v případě zájmu mohu zaslat logo v psd - pokud budete potřebovat.
FB stránka► https://www.facebook.com/imperiumhracu
Bohužel nemohu nabídnout odměnu návrhům, které nebudou využity.
Návrh, který si vyberu - dostane odměnu 1 500 Kč
Návrhy můžete posílat dokud je aktivní tato poptávka - klidně na návrhy vložte viditelný "vodoznak".
Děkuji,
Němec
17 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 2. 2. 2015
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Tomáš Charvát (42 hodnocení)
13. 11. 2018
ikona hodnoceni
od Celsi (22 hodnocení)
26. 9. 2018

Doporučuji, maximální ochota, rychlé předání.

ikona

+

ikona hodnoceni
od marek.horyna (1 hodnocení)
18. 9. 2018
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.

Další poptávky Více