Zadejte hledaný výraz...

Dropshippingový eshop s historií – prodávejte bez skladu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 12. 11. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
rozhodl jsem se k prodeji svého eshopu profi-poker.cz. Jedná se dropshippingový eshop.
V čem spočívá dropshipping?
Máte svůj vlastní eshop, ale objednávky za Vás vyřizuje dodavatel zboží. Takže zákazník u Vás objedná, objednávka se automaticky přepošle dodavateli ten ji Vašim jménem pošle zákazníkovi, vy potom inkasujete provize. Případné reklamace také řeší dodavatel.
Prodávám svůj eshop s pokerovým vybavením. Na eshopu není jenom komplet pokerové vybavení, ale také stolní fotbálky ( a příslušenství) a také elektronické terče. Nabídka lze kdykoliv změnit, ale rozšířil jsem ji, aby bylo více produktů.
Eshop jsem koupil jako úplně nový, udělal jsem redesign, aby vypadal lépe. Design byl udělán grafikem a konzultován zkušeným PPC expertem, který se zabývá komplexně eshopy. Eshopu jsem se věnoval od začátku září a potom v říjnu. Eshop vygeneroval následující čísla:
září - obrat 24362 - provize 1809 Kč
říjen - obrat 46635 - provize 2994 Kč
Na eshopu jsem nabízel dopravu zdarma. Na té jsem zaplatil cca 1200 Kč ( v provizích už je to započítané). To mi nepřijde jako nejlepší nápad, proto jsem to zrušil. Takže provize by mohly být ještě o 1200 Kč menší. Dále se mi podařilo díky obratu dostat na lepší "úroveň" u dodavatele, proto budou provize ještě o něco lepší.
Jak jsem psal, eshop je byl nový, proto ještě nebyl velký traffic z vyhledávačů. Proto jsem investoval ccca 2000 Kč do backlinků, traffic z vyhledávačů se začíná pomalu zvětšovat. Dále lze tento eshop efektivně propagovat zdarma na Facebooku, s tímto bych klidně poradil :).
Věřím, že vzhledem k začínajícímu vánočnímu období bude návratnost velmi velká (teoreticky do konce roku můžete mít kupní cenu zpět, možná i dříve). Já bohužel na tento eshop nemám čas, neboť se věnuji jinému projektu.
---------- Přidáno 22.11.2020 18:41 ----------
V textu o provozních by mělo být místo o 1200 menší napsáno o 1200 větší.
62 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
8 hodnocení
členem od 24. 2. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E