Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám eshop ze šperky – PRODAVEJ BEZ SKLADU, ZBOŽÍ A BEZ ZAMĚSTNANCŮ.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 10. 11. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám nový eshop napojený na velkoobchod - Dropshipping, kde je vždy minimálně přes 1 400 stříbrných šperků, dámských, pánských a dětských hodinek, dekoračních hodin na stěnu, budíků, řemínků k hodinkám a hodinových strojků.
STAČÍ POČÍTAČ S INTERNETEM !!!
DALŠÍ VOLNÉ ESHOPY NA PRODEJ
1, ESHOP S DÁRKY, HRAČKY A VYCHYTÁVKY PRO DŮM, BYT, A ZAHRADU, marže až 65% s ceny bez DPH, je připraven na rozjezd - již je tam objednávka. Cena 2700 kč pus doména do 180 kč, zdarma propojím s eshopem. https://na62970958.shopsun.cz/
2, Volný eshop na prodej s RC drony - ji jsou tam objednávky , zisk cca 2 500 za 14 dní jen s facebooku, marže až 47% s cena bez DPH https://e2c5d40ae2.shopsun.cz/ cena eshopu 3 000 kč plus doména na rok do 180 kč
3, VOLNÝ ESHOP NA PRODEJ S HRAČKAMI PLNĚ FUKČNÍ A AUTOMATIZOVANÝ, STAČÍ DOKOUPIT DOMÉNU NAJDETE PO KLIKNUTÍ A ODKAZ, MARŽE AŽ 46% Z CENY BEZ DPH, CENA 2500KČ. https://t09d83d7a0.shopsun.cz/ Cena 2600 kč plus Doména
Eshop je bez domény, ale je plně funkční a automatizovaný, - můžete si vybrat zboží a objednat, lze platit předem, nebo na dobírku a můžete prodávat i na Slovensku, kam také velkoobchod zasílá, vše je nastaveno.
MARŽE AŽ 47% Z CENY BEZ DPH.
Doménu pokud nemáte vlastní, pak zašlu ráda odkaz, kde si ji můžete vybrat a koupit do 177 kč na rok a ZDARMA propojím z eshopem.
Objednávky udělané v eshopu jdou elektronicky do skladu, kde zboží zabalí a zašlou jménem eshopu a jménem majitele eshopu přímo zákazníkovi - žádné přeposílání. Případné reklamace řeší opět velkosklad.
Není nikde vedený, ale lze v administraci propojit z heuréka, zboží.cz, google, facebook, hledejceny.cz, EET, účetní systém a bránu Gopay a podobně.
Jde zde udělat popis třeba na úvodní stránce, změnit dizajn buď na jiný, kterých je tu na výběr, nebo dát svůj dizajn, lze změnit logo za své, lze pro registrované zákazníky dát slevu na veškeré zboží, lze vygenerovat slevový kódy pro zákazníky, kteří v eshopu nakoupí, lze změnit reklamní rotující bannery - obrázky na úvodní straně, lze udělat reklamní bannery - obrázky z odkazy na stránky nebo jednotlivé zboží, klidně i na jiné eshopy nebo weby a další reklamní a marketingové vychytávky a vše se najde v administraci.
Každou hodinu se elektronicky aktualizuje stav zboží, tak jak nový majitel, tak zákazníci můžou být jistí, že zboží v eshopu je vždy skladem.
ESOP JE PLNĚ FUNKČNÍ A AUTOMATIZOVANÝ A JIŽ NYNÍ LZE BEZ PROBLÉMŮ OBJEDNÁVAT A ZBOŽÍ DOJDE DO 3 PRACOVNÍCH DNŮ AŽ K VÁM DOMŮ.
Máte vlastní zboží a potřebujete eshop? Napište.
41 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 28. 10. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E