Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

6 poptávek (Facebook, Sbazar, Web) – nemusíte umět všechno, klidně si vyberte jen jednu

Nabízím následujících 6 poptávek. Ceny jsou uvedeny na konci každé poptávky. Nemusíte dělat umět všechny, můžete si vybrat třeba jen jednu.
---
1) Automatické sázení zápasů dle daných parametrů
Hledám někoho kdo by mě naprogramoval aplikaci na počítači (nebo doplněk do prohlížeče či jakkoliv to jde udělat), která by mi sázela v určené sázkové kanceláři automaticky zápasy dle mnou zadaných parametrů. Je to jenom takový pokus, zatím to nemám úplně promyšlené, ale chci zkoušet různé strategie za minimální částky a nechce se mi to dělat nanečisto.
Příklad jak by to mohlo fungovat, zvolím si nějakou strategii, například "hledat zápasy kde kurz klesl o 20% a automaticky sázet na tiket za 5Kč".
Programovat neumím, takže nevím jak moc je to složité. Pokud to zvládnete ale ta částka je pro vás nízká, tak navrhněte jinou. Vybírat budu z nabídek koncem příštího týdne. Hlavní kriterium je pro mě cena, protože toho mám vymyšleno spoustu, pokud by se první zadání povedlo, tak bych s tím programem chtěl dál pokračovat přidělávat tam další věci, tak aby mě to nepřišlo na desetitisíce. těch strategií mám do budoucna vymyšleno asi 50, a většina z nich je složitějších než ten příklad který jsem zadal, ale pro představu potřebuji vědět, na kolik by mě vyšla tato kterou jsem uvedl jako příklad, abych věděl jak to pro mě bude nákladné.
Cena - 350Kč + kladná reference
----
2) Upozornění v prohlížeči, když se objeví text na určité facebookové stránce
Potřeboval bych vytvořit nejspíš rozšíření pro Google Chrome (nebo pokud to půjde nějak jinak tak jsem otevřen i jinému řešení), které bude sledovat v daném intervalu určitou FB stránku, a pokud se tam objeví příspěvek určitým textem, tak rozšíření vydá zvukové znamení a případně se mi ten příspěvek otevře v novém panelu (nebo okně).
Důležité je aby to upozornění přišlo co nejdříve.
Cena - 200Kč + kladná reference
---
3) Automatické vkládání dat z webu na Facebook
Chtěl bych vytvořit nějakou "aplikaci?" (nebo jak jinak by se to dalo udělat) pro automatické vkládání textu, obrázků a podobně z určitého webu na Facebook.
Stručně, zadám určitý odkaz, a když se na něj klikne, tak na tom webu je vždy obrázek, text, graf, odkaz a další věci, které pak já vkládám na facebook jako příspěvek. Já bych potřeboval tento celý proces zautomatizovat, že zadám jen ten odkaz, kliknu na tlačítko a všechno se to udělá samo. Nebo případně to udělat poloautomaticky, tak že se ta z těch všech dat udělá jeden velký obrázek, který já pak již jenom vložím jako príspěvek (ctrl+c, ctrl+v) na facebook ručně.
Cena - 250Kč + kladná reference
---
4) Automatické obnovování inzerátů na Sbazaru se sníženou cenou
Potřeboval bych vytvořit něco, co mi bude automaticky obnovovat inzeráty bez nutnosti mé aktivity ( obnovují se tak že se jen klikne u inzerátu na tlačítko ZAPNOUT) na Sbazaru, které se po 30 dnech sami vypínají. Plus bych chtěl aby se obnovily s cenou nižší než předtím (o % které si někde nastavím).
Cena - 200Kč + kladná reference
---
5) (ZATÍM) Jednoduchá poradna
Zatím jen hlavní stranu, kde by se mohl přihlásit ten co by odpovídal na dotazy na dané téma, a tazatelé by zadali e-mail a když by jim "poradce", tak by jim došlo echo. To samé tomu poradci, kdyby se objevila nová otázka, tak by mu došlo echo mailem. Odpovědi i otázky by se zatím řadili dole na hlavní stránce. // Později bych to potom chtěl rozšířit, možnost založit účty, profily uživatelů, kde by si vyplnili údaje, třeba jméno, odkud jsou a podobně. A otázky a odpovědi by šly prohledávat.
Cena - 100Kč + kladná reference
---
6)  Aplikace na vytažení dat z textového souboru
Stručně, mám textový soubor kde jsou odstavce textu, ty odstavce nějak začínají  (určitou sekvencí znaků) pak je tam jméno, pak nějaký text, pak číslo, pak zase text, pak zase číslo..atd.   A já bych potřeboval nějaký program/aplikaci/skript  který by mi vytáhnul data z tohoto textového souboru, do jiného textového souboru,na základě parametrů které bych si nastavil. Tím parametrem by byla ta čísla, tzn. (dám příklad) chtěl bych, aby pokud je v odstavci první číslo mezi 1,5 a 2,0 a druhé číslo mezi 5,0 a 6,0, tak aby tento odstavec (celý) byl součástí toho nového txt souboru.
Cena - 100Kč + kladná reference
43 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
14 hodnocení
členem od 10. 2. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od vlkosin (6 hodnocení)
27. 5. 2021

Vše v pořádku.
Při vyhotovení zakázky jsme se opět notně nasmáli 🙂

ikona hodnoceni
od kofolus (25 hodnocení)
8. 7. 2019

Vše v pořádku

ikona

Vše ok

ikona hodnoceni
od mtman (5 hodnocení)
13. 6. 2019
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další poptávky Více