Zadejte hledaný výraz...

Nástroj pro tvorbu HTML responzivního obsahu

Řešíme problém, že naši weboví redaktoři dokážou vytvořit obsahově zajímavé články a popisky produktů, ale jelikož nemají znalosti HTML a CSS, tak nejsou schopni vytvořit vizuálně hezký strukturovaný responzivní obsah.
Líbí se nám například tento nástroj: http://34.85.106.28:4001/design.php?id=0_1_pricing_offer&type=layouts
Chtěli bychom jej použít nikoliv na tvorbu emailových šablon, ale tvorbu článků a popisků produktů.
Tento nástroj a jemu podobné vždy generují rar/zip soubor, který obsahuje html soubor, css soubor a obrázky. Často navíc včetně celého html kódu (potřebujeme pouze to co je mezi tagy ).
Naše představa a zadání poptávky je to, že bychom chtěli, aby si redaktor otevřel tento nebo jiný podobný nástroj, tvořil v něm obsah článku, mohl uploadovat obrázky (tato funkcionalita je již součástí těchto aplikací, jen se nastaví adresář pro upload). Jakmile bude s článkem hotový, tak místo toho, aby se mu stáhl .rar soubor, který bude obsahovat oddělený HTML a CSS soubor, tak tyto soubory proženete nějaký CSS inlinerem (https://github.com/search?q=css+inline) a z CSS stylů v odděleném souboru se stanou inline styly v html značkách. Nemůžeme totiž k článku připojovat jiný css soubor, který by nám zdeformoval web.
Výsledek (= HTML kód článku s inline CSS styly) pak přes AJAX zašlete na jinou URL adresu, kde už si kód přebere náš sytém a uloží do databáze webu. URL adresa Vám vrátí výsledek 1 nebo 0, podle toho, zda se podařilo data uložit, o výsledku operace budete informovat uživatele aplikace.
Do SZ prosím:
  • cenovou nabídku
  • do kdy si myslíte, že můžete realizovat
  • info zda můžete fakturovat (+ zda jste plátci DPH)
Děkuji.
32 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 22. 7. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více