Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Online marketing šitý na míru vašemu e-shopu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 10. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Každý podnikavec zakládá e-shop s cílem vydělat. Jenže potenciální zákazníci si váš e-shop na internetu sami nenajdou, bez propagace nepřijdou a nenakoupí. Svěřte se do našich rukou, máme dlouholeté zkušenosti s digitálním marketingem.
S čím vším vám pomůžeme?
Sestavení kompletní marketingové strategie – Správně sestavená marketingová strategie povede k naplnění vašich byznysových cílů.
SEO – Vhodným výběrem klíčových slov a správnou strategií získáte maximální návštěvnost z fulltextových vyhledávačů (Seznam, Google) za co nejnižší náklady. Dále zajistíme budování zpětných odkazů, tvorbu kvalitního obsahu, který bude prodávat.
PPC – Připravíme vhodnou strategii PPC reklamy. Doporučíme optimální částku, kterou je vhodné do PPC investovat a připravíme kampaně tak, aby každá koruna investovaná do PPC byla maximálně využita.
Zbožové vyhledávače – Pro e-shopy představují vyhledávače zboží nemalý zdroj návštěvnosti a především pak tržeb. Budeme za vás spravovat kampaně na zbožových srovnávačích s ohledem na preciznost a rentabilitu.
Mailing – Postaráme se vám o pravidelné rozesílání newsletterů na základě vašich podkladů.
Pravidelná správa Facebooku a Instagramu – Připravíme vám až až 8 příspěvků za měsíc, které přizpůsobíme vašemu vizuálnímu stylu, vytvoříme originální popisek a podpoříme reklamou.
Dokážeme pro vás obstarat kompletní marketingové služby. Ozvěte se nám a základě vašich individuálních potřeb vybereme vhodné platformy a marketingový mix, který bude pro vás relevantní.
ZOCO eCommerce
M: hello@myzoco.eu
T: +420 799 529 889
32 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 23. 9. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více