Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

OSTRAVA – obchodník a analytik. Optimálně: Jste 2, každý jiný a přitom se doplňujete a hledáte adekvátní uplatnění?

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 9. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Máme vlastní a dlouhodobě pěstovanou webovou strategii, jedná se plnohodnotnou službu - naše know-how - která má zásadní smysl v tom, že reálně navyšuje obrat a zisk našim partnerům v nerůznějších segmentech podnikání.
Jako celoživotní obchodník s jakoukoli formou reklamy jsem měl po letech už vážně dost jakési pomyslné "ukřičenosti" bez opravdových hodnot. Příliš odpadu a otravování života lidí za cenu neadekvátních výsledků a to jsou 2 prohry, které společnosti přináší méně než prázdno... . Také právě proto jsem se před několika lety vydal na vlastní cestu s neochvějnou touhou objevovat a realizovat tu nejlepší formu reklamy tak, že jsem ji sám ochoten používat v různých možných projektech, rozhodnu-li se je realizovat. Mimo jiné jsem překvapivě zjistil, že nejlepší reklama není v oslovení mase lidíale v cílenosti. Zatímco každý chce dnes prezentovat sebe, opomíjí požadavky trhu. Potvrdilo se mi také pravidlo dobře odvedené práce, kde zcela přirozeně následuje doporučení. Našim produktem - službou - je pomyslný hamburger - tedy chutný výsledek tvořený pro partnera, na jehož realizaci se podílí:
- obchodník
- analytik
- manažer případů
- administrativa
- copywriter a linkbuilder
- webmaster
- firemní záštita a vývoj
Jsme aktuálně 4 - 3 webmasteři a já. Jinými slovy - jsme pomyslná Mc Donald provozovna, kdy 1 dělá 6 činností ze 7 a na 1 činnost čekají 3. Dovedete si představit, že je před provozovnou velká fronta a proces na 1 hamburger je velmi, velmi pomalý...
A to je ten fakt, který mě nutí otevřít dveře potenciálu a uvítat:
1) Obchodníka, který bude mít přehled o celém procesu, avšak se bude věnovat jen a čistě o obchod. Obchodníka eliminuji od dalších funkcí. Sám se s pokorou považuji za poměrně zdatného obchodníka, ale nemohu dělat progresivní obchod, protože se moje pozornost ubírá pro všechny zmíněné role kromě webmastera. Ačkoliv obchodník koná 1 funkci ze 7, náleží mu podíl 25% z domluveného obratu. Obchod je to, co si zasluhuje nejvíce ohodnotit, protože obchodník je vedle vývoje důležitá část, která přináší tok, o který se všichni dělí.
Uvítám obchodníka, který chce a vlastně si ani neumí představit, že by dělal něco jiného. Uvítám obchodníka, který cítí, že si zaslouží ve svém životě obchodovat něco, co mu dává smysl a se svým obchodem dokáže láskyplně "souložit" pro spokojenost všech.
2) Analytika, který připravuje "potravu" - správné a důležité informace na míru - pro jednání obchodníka s partnerem. Proces analýzy objasním. Zde uvítám parťáka, který má bohatý český jazyk a myslí mu to trochu i matematicky. Člověka, který dokáže v praxi používat braimstorming a má ochotu pro vhled do faktů.. Pocit i potřeba vlastní zodpovědnosti za předložení objektivních faktů v celé šíři je zásadní.
Dobrý analytik je vysoce potřebný, ale dobrý obchodník má pro dohodu přednost. Věk kohokoli je nedůležitý a pohlaví taktéž. Schopnost je důležitý bonus, avšak ochota poznání i jednání je základ.
Máš-li zájem poznat a máš-li chuť k vlastní seberealizaci, napiš mi.
David
-
19 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 10. 1. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od m.a (0 hodnocení)
3. 5. 2020
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další poptávky Více