Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Šuplíkové články-kabelková témata

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 14. 8. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Zdravím.
Nabízím čtivé šuplíkové články na různá témata. S vypilovanou gramatikou, bez chyb, s hlavou i patou. Nebráním se ani dlouhodobé externí spolupráci za rozumný peníz.
Kdo jsem? Jsem mámou tříleté vzdorovité blondýny, ke které jsem v porodnici nedostala manuál, a tak se učím za pochodu. Nejen o tom jako redaktorka vedu druhým rokem rozhovory s odborníky v časopisu Miminko. Mluvím s výchovnými poradci, dětskými lékaři, s psychology, s pedagogy, s psychoterapeuty i s rodiči. Setsakramentsky si užívám i glosy, které pro Miminko každý měsíc píšu.
Mou letitou srdcovkou je pak seberozvoj, duševní zdraví a jiná aktuální ženská témata pro magazín Gleid. Ženská duše je totiž nevyčerpatelnou kabelkou témat, kterými se ráda nechávám okouzlovat ať už u otřískaného hrnku kávy, nebo u brilantně broušené sklenice vína. Věřím, že je-li spokojená žena, jsou nakonec spokojení úplně všichni. Dokonce i dokonale nedokonalý manžel, který sice umí báječně počítat, ale barvu obýváku opravdu netrefil :) To vše v mých článcích najdete.
A nakonec nemůžu vynechat ani, mnou o nic méně zbožňované, domácí tipy i DIY nápady pro tvůrčí duše, babské rady všeho druhu a inspirace, ke kterým my ženy máme přirozeně blízko. To vše už pár let v pohodovém magazínu Babinet.
Psaní je sice řehole, ale zatraceně skvělá! I proto je nemyslitelné nedodržet termín, nebo dělat jiné zbytečné cavyky :) Fakturuju, píšu jako mourovatá, neplácám, neslibuju nesplnitelné a těším se na Vaše nabídky.
Bára
19 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 5. 10. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více