Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Ideální práce z domova

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 11. 8. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Postavím vám výdělečný web na vaší nebo nové doméně /s výběrem pomohu/.
Vhodné pro maminky na mateřské, důchodce, studenty, ZTP, ale i jako hlavní příjem. Není potřeba živnostenský list, začít můžete na smlouvu o zprostředkování. Affiliate marketing (také nazýván partnerský marketing nebo provizní systém) je marketingový nástroj internetových firem, který funguje na provázanosti stránek prodejce služeb nebo výrobků se stránkami, které službu či výrobek doporučují. Jde o systém založený na propagaci produktu firmy prostřednictvím stránek affiliate partnerů, kteří za to dostávají podíl – provize z prodeje.
Pokud návštěvník vašeho webu klikne na affiliate odkaz, váš web automaticky přeposílá objednávky na web prodejce produktu s vaším unikátním identifikačním kódem. Vše se zobrazí ve vašem affiliate účtu u prodejce: statistiky, zobrazení, prokliky, provize.
Affiliate marketing není pyramidová hra ani MLM. Je to normální vztah dodavatel a odběratel. Jediný rozdíl je v tom, že zboží neputuje od dodavatele k odběrateli a od odběratele k zákazníkovi. Zboží, které si zákazník objedná přes váš web expeduje dodavatel přímo zákazníkovi. Z toho pro vás plynou nemalé výhody: nemusíte držet sklad, nemusíte odesílat zboží zákazníkovi, nemusíte řešit vrácení zboží a reklamace, nestane se vám, že na skladě zůstane neprodejné zboží. Další výhodou je, že dodavatel 100% ručí za kvalitu zboží a potřebné certifikáty. Je to vlastně podnikání bez rizika a bez vysokých počátečních nákladů. To samé platí i u služeb: u úvěrů nepotřebujete licenci ČNB, u zájezdů nemusíte zakládat cestovní agenturu, … Za vše zodpovídá dodavatel služby.
Propagace vašeho webu je to nejdůležitější. Zadejte web do vyhledávačů a katalogů. Inzerujte a zmiňujte se o svém webu kde to jen jde – inzertní weby, diskusní fóra, blogy, facebook, twitter, instagram, napište o webu svým známým, …
Web bude na WordPressu v češtině /jednoduchá administrace, jednoduchá editace a přidávání textů, obrázků, affiliate a reklamních prvků, …../.
Weby jsou v základní verzi, lze na ně přidávat další obsah /články, příspěvky, obrázky, …/ i další affiliate partnery.
Tipař pro realitní kancelář – cena je 1 990 Kč
Předávání kontaktů na zájemce o prodej, koupi nebo finanční služby. Formuláře pro získání kontaktů na zájemce i na získání dalších tipařů jsou na webu a chodí na váš email. Poté je předáte buď SMSkou, emailem nebo je zadáte do administračního rozhraní. Provize je 7% – 10% z provize realitní kanceláře /při prodeji bytu za 2 000 000 Kč je vaše provize 10 000 Kč/. Další provize je za získání dalšího tipaře do týmu, a to 3%.
UKÁZKOVÝ WEB: https://reality.domaciprace.eu/
Agregátor půjček, sloučení půjček, další finanční služby – cena je 1 990 Kč
Agregátor půjček je napojený na úvěrové společnosti. Zákazník si vyplní žádost a odešle /provize pro vás až 360 Kč za vyplněný formulář/ a ozvou se mu úvěrové společnosti, pro které je přijatelným klientem, nebo si vybere z 25 konkrétních finančních produktů /provize pro vás až 2 000 Kč nebo až 2,5% z poskytnuté půjčky/. Web je automat, nemusíte se o nic starat, stačí jen propagovat a kontrolovat affiliate /partnerské/ účty. Provize pro vás až 360 Kč za vyplněný a odeslaný formulář nebo až 2% za konkrétní půjčku a další provize jsou za doplňkové finanční produkty
UKÁZKOVÝ WEB: https://pujcky.domaciprace.eu/
Erotický magazín s prodejem produktů 18+ – cena je 1 990 Kč
Erotický magazín je napojený na různé e-shopy s produkty 18+. Na webu je blog, recenze, … sexshop – 25% provize, dámská jízda – 500 Kč za registraci, sex dolls – 8% provize, luxusní prádlo – 7% provize.
UKÁZKOVÝ WEB: https://sex.domaciprace.eu/
Magazín zdravé výživy s prodejem produktů – cena 1 990 Kč
Výběr e-shopů a produktů z tohoto odvětví, slevové akce, vzorky zdarma, představení e-shopů a produktů, … Provize jsou 8% – 15% nebo za registraci v e-shopu.
UKÁZKOVÝ WEB: https://bio.domaciprace.eu/
Kontakty ZDE: https://cz-de-en.eu/kontakt-2/
28 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
57 hodnocení
členem od 28. 5. 2013
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E