Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Eshop s kojeneckým a dětským zbožím DROPSHIPPING

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 3. 8. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
prodám nový plně funkční a plně automatizovaný eshop s kojeneckým a dětským zbožím, je bez domény - máte zde možnost dát svoji nebo si vybrat ze spousty vhodných domén.
ZDARMA DOMÉNU NASTAVÍM NA ESHOP TAK, ABY NA NI BEZ PROBLÉMU ESHOP BĚŽEL.
Novému majiteli stačí pouze počítač s internetem a popřípadě ještě telefon. Provize až 32% s ceny bez DPH.
Je zde vždy mezi 6 800 až 7500 druhů zboží, různých velikostí.
Každou hodinu se automaticky vymaže prodané zboží a naskočí popřípadě nově naskladněné zboží. Zákazník i nový majitel má tedy jistotu, že zboží v eshopu je vždy skladem a nemůže se stát, že je zboží vyprodané.
Eshop jsem nově udělala, určený na prodej. Nikde jsem jej nedávala. Nechávám rozjezd na novém majiteli, proto je i tak levný.
Majitel eshopu se nemusí o nic starat, ani o reklamace. Pokud se ozve zákazník s reklamací, tak předáte kontakt na velkosklad do kterého dostanete přístup a reklamace řeší sklad.
Staráte se jen o prodej. V administraci se dá napojit eshop na vyhledávače cen: Heuréku,, Google, Hledejceny, Zboží.cz, Faceook, účetní systém, EET.. Dále samozřejmě lze zařadit do všech katalogů firem a dělat si placenou i neplacenu reklamu na celém internetu.
Jdou zde v administraci dát reklamní bannery s odkazy na kategorie v eshopu, nebo s odkazy na jiné eshopy a weby, výměna odkazů a další.
Lze dát i pro registrované zákazníky slevu na zboží, nebo slevový kód na nákup nad určitou cenu pro další nákup zákazníka a další marketingové vychytávky.
Pokud máte zboží a potřebujete udělat eshop a vložit do něj Vaše zboží, tak mě kontaktujte. Malá ukázka https://www.kubisek.cz/
Celou moji nabídku s tvorbou eshopů napojených na velkoobchody včetně velkoobchodů, na které můžeme udělat takový eshop s různým zbožím najdete zde na webtrhu. https://webtrh.cz/445989-tvorba-eshopu-vlastnim-zbozim-dropshipping
DALŠÍ AUKCE ESHOP S EROTICKÝM ZBOŽÍM https://webtrh.cz/453363-prodam-eshop-erotickym-zbozim-napojeny?p=1592640#post1592640
26 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 28. 10. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E