Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Noví redaktoři pro Kritiky.cz

Dobrý den,
zaujala mne vaše nabídka. Velmi ráda čtu, a tak bych se velmi ráda zabývala právě recenzemi knih. Mohu se vás zeptat, zda je daný nějaký počet recenzí, který musím měsíčně dodat? Na jakou smlouvu u vás lze pracovat? Ráda bych se také dozvěděla více o systému odměň. Je nějaká základní částka, kterou vyplácíte? Nebo musí být splněna alespoň minimální čtenost?
Jmenuji se Lucie Mašínová a více jak sedm let jsem pracovala v médiích. Mám pětileté zkušenosti z Kolínského deníku, předtím jsem psala pro čtrnáctideník Náš region. Starám se o web nakoncerty.cz. Podílím se na tvorbě obecních listů v obci, kde žiji. Dále jsem spolupracovala s portály cz-skladem.cz, zidle-sedacky.cz, levnocestovani.cz nebo sjezdar.cz. V poslední době jsem psala texty pro cestovatelský web o Korutanech.
Předem děkuji za inforamce
S pozdravem
Lucie Mašínová
Napsal Simca;1589268
Zavedený webový projekt Kritiky.cz shání nové redaktory. Redaktory, kteří se budou věnovat seriálům, filmům, novinkám v kulturní sekci. Samozřejmě nepohrdneme také knižními nebo divadelními recenzemi.
Novinkou jsou možnost recenzí her (Steam, Origin...), které redaktor získá zdarma.
Stačí k tomu herní PC a recenze by měla splňovat minimální délku normostrany a doplněná o screeny a videa (vlastní nebo Kritiky.cz Youtube).
Příklad her: Aegis Defenders,Ancestors Legacy,Bad North: Jotunn Edition,Blasphemous,Dark Future: Blood Red States,Dead in Vinland,Desert Child,Graveyard Keeper,Mages of Mystralia,Middle-earth: Shadow of War,Phantom Doctrine,Shadow of ,he Tomb Raider,Them's Fightin' Herds,Trailmakers,Two Point Hospital,WARSTONE TD,FROSTPUNK + 1 DLC,PATHFINDER: KINGMAKER EXPLORER EDITION,BOOK OF DEMONS,CRYOFALL,OKAMI HD,ELIZA,SHENZHEN I/O,UNDERHERO,NIGHT CALL,MY FRIEND ,EDRO,TUROK,LEGO Batman 3: Beyond Gotham,LEGO® Worlds,BATTLETECH,Distance,Warhammer 40,000: Mechanicus,EARTH DEFENSE FORCE 4.1,Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered,Tom Clancy's The Division™ - Survival,METAL GEAR SOLID V,NeuroVoider,7 Days to Die,Bleed 2 a další ... více než 100 na výběr.
Stávající recenze na - https://www.kritiky.cz/rubrika/recenze-her/
Co očekáváme?
* Pravidelné psaní článků.
* Znalost českého nebo slovenského jazyka.
Co můžeme splnit?
* Finanční odměny závislé na návštěvnosti webu (procenta z Google Adsense) (dle úspěšnosti článků a pravidelné aktualizaci)
* Knihy k recenzi zdarma
* Možnost vlastní prezentace (vlastní blog, fotogalerie...)
* Pokud jste z Prahy, tak je možnost využít novinářských projekcí v dopoledních hodinách pracovních dnů.
Zájemci, prosím, piště své odpovědi zde na Webtrh nebo do naší facebookové stránky - https://www.facebook.com/kritiky.cz/.
Web: https://www.kritiky.cz
Moc děkuji - šéfredaktor.
Jiří Borový
32 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
9 hodnocení
členem od 23. 1. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Pepa (57 hodnocení)
1. 9. 2020
ikona hodnoceni
od Josef Sojka (13 hodnocení)
12. 8. 2020

Vše bez problémů, vřele doporučuji.

ikona hodnoceni
od elissa (14 hodnocení)
10. 10. 2019

Velmi rychlá platba, dobrá komunikace – doporučuji

Další poptávky Více