Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám obchodníka, dodavatele zakázek, partnera pro projekt

Dobrý den,
Končím ve firmě, kde jsem dlouhou dobu vyvíjel eshopy, aplikace a obecně řešení na míru. Jelikož mě to již nenaplňuje a chci svůj potenciál,čas a energii vrhonut na vlastní projekty. Mým největším problémem je však hledání nových spokojených klientů, většinu mám z řad referencí a známých, kteří si o mě řeknou a osloví mě potom sami.Nicméně mám problém oslovit nové, neznámé.
Touto cestou bych rád nalezl někoho, kdo by mě byl partnerem a takové klienty, samozřejmě za slušnou odměnu pro něj, hledal. Víceméně je pro mě zásadní navázání prvotního kontaktu, poté jsem schopen klientovi nabídnout řešení a uzpůsobit jej na míru a jeho požadavkům.
Moji priroritou je vytvářet weby,apilkace a systémy, které nebudou jen pěkně vypadat, ale uzpůsobovat je požadavkům zákazníka tak, aby pro něj byly i funkčním řešením a zautomatizovali procesy, které mu zabírají čas. Nebráním se ani spolupráci či tvorbě nějakého většího projektu na dlouhodobé bázi, třeba i za podíl. Prioritou pro mě nejsou peníze hned za odvedenou službu, ale v dlouhodobém horizontu(raději vydělám o něco méně, ale víckrát a budu mít spokojeného zákazníka, který se rád vrátí).
Vše stavím na vlastním admin systému, žadné wordpressy apod., ve kterém znám každý řádek kódu. Proto jsem schopen postavit řešení rychle a efektivně a bez zbytečného balastu okolo.
Pracuji převážně s následujícími technologiemi - PHP/Laravel, Javascript/Vue.js,jQuery, HTML, CSS / Bootstrap, ale i jiné, SQL
Případným zájemcům o spolupráci rád vysvětlím podrobnosti.
Prosím jen lidi, kteří to myslí vážně a jsou schopni odpovídat, bohužel už se mi tu parkrát stalo, že nejdřív někdo měl obrovský zájem a poté není a ani schopný zvednout telefon nebo napsat, že už nemá zájem či cokoliv jiného. Sám jednám fér a včas, a totéž chci od druhé strany.
Diky
Martin
Email: jamalspinky@seznam.cz
61 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 28. 5. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více