Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Alza – sdílej a ušetři – co si o tom myslíte?

Už se kolem mě tato informace několikrát mihla a dneska jsem si pustil video o čem to vlastně je. A dost mě zarazilo jak to funguje. Myslel jsem že to je tak, že se tam udělají nějaké rezervace nebo podobně, ale ono to je tak, že člověk to musí koupit, zaplatit a až teprve potom to sdílí a když si to ty ostatní taky koupí, tak teprve dostanou všichni tu slevu.
Samozřejmě chápu Alzu proč to tak je, je to pro ně neprůstřelný systém bez rizika, ale může to vůbec fungovat a mít ten efekt pro zákazníky? Využije to někdo v reálu? Mě přijde že zákazníci jsou příliš zhýčkaní na tohle a já osobně bych to na místě Alzy do světa nepustil, považoval bych to za nesmysl.
Video je zde:
Sdílej a ušetři_instruktážní video_Alza_CZ_2020 - YouTube
13. 6. 2020 08:42:34
https://webtrh.cz/diskuse/alza-sdilej-a-usetri-co-si-o-tom-myslite/#reply1454759
TomasX
verified
rating uzivatele
(4 hodnocení)
13. 6. 2020 09:25:15
výpis zboží v katalogu s cenami “od” je dost matoucí, pokud si seřadím produkty podle ceny, řadí se podle kupní, ale je zobrazena ta zvýhodněná při nákupu více osob.
Alza má dost dat ohledně alzáků, které rozdává za doporučení, řekl bych, že v jejím objemu prodejů to může fungovat, data jsem ale neviděl a nevím s jakými modely počítají.
13. 6. 2020 09:25:15
https://webtrh.cz/diskuse/alza-sdilej-a-usetri-co-si-o-tom-myslite/#reply1454758
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit