Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Dodávání tipů na potenciální zákazníky – podnikatelský klub

Dobrý den,
Máte klienty nebo třeba známé z řad podnikatelů (OSVČ i firem) a rádi jim doporučíte užitečný produkt či službu? Pokud ano, ráda bych vám nabídla možnost spolupráce ve formě doporučování nových klientů (členů).
V současné době působím jako Ředitelka CCT Club Praha a okolí ve společnosti Czechh Cool Trade. Náš firemní klub Czech Cool Trade spojuje podnikatele, kteří mají zájem se rozrůstat, vzájemně spolupracovat, získávat snadněji nové zakázky a klienty a předávat si zkušenosti. Zároveň podnikatelům v rámci členství nabízíme rovněž marketingovou a obchodní podporu, aktivní monitoring dotací na míru potřebám klienta a rovněž poradenství a konzultace týkající se dotací a financování podnikání.
Co se od Vás čeká?
Postačí, že se klientovi, u kterého máte za to, že by uvítal některou z forem podpory (téměř každý hledá nové zákazníky či dodavatele nebo řeší marketing či finance) stručně zmíníte o této možnosti a požádáte ho o souhlas s předáním kontaktu za účelem nezávazného setkání a představení možností spolupráce v rámci klubu. Kontakt na klienta mi následně stačí zaslat, ostatní již zařídíme Za tip na klienta, který se stane členem klubu, vám náleží odměna ve výši 2000 Kč, maximální výše odměny není nijak omezena. Doporučovat můžete klienty nejen z Prahy, ale fakticky z celého území Čech, nikoliv však z Moravy (zde působí kolegové).
Pokud vás tato možnost spolupráce zaujala, neváhejte mě kontaktovat na níže uvedených kontaktech, vše s vámi ráda proberu buď online anebo osobně v mé kanceláři v Praze.
JUDr. PhDr. Melinda Vrajíková, LL.M.
vrajikova@cct.cz
+420 705 105 351
33 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 17. 8. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od michal731 (69 hodnocení)
3. 11. 2019

Výborná spolupráce a platba obratem. Vřele doporučuji!

ikona hodnoceni
od Martin Němeček (13 hodnocení)
11. 12. 2014

Vše ok, určitě doporučuji!

Další poptávky Více