Zadejte hledaný výraz...

Investice do kryptoměn? Zkuste to s vlastním webem

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 7. 6. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízím k prodeji svůj projekt s názvem KRYPTObible, s nímž jsem měl spolu se svým partnerem velké plány. Hlavní myšlenkou bylo vybudovat web, který by lidem pomohl pochopit tématiku kryptoměn, a to stručně, jednoduše a v češtině. Má myšlenka byla vybudovat vzdělávací portál, který bude obsahovat základy a zajímavosti ze světa kryptoměn. Zároveň bude přehledný, moderní po designové stránce a uživatelsky přívětivý. To se mi podle mého názoru povedlo, a tak má web obrovskou výhodu oproti jiným krypto webům v Česku a na Slovensku. Mám v hlavě několik nápadů, jak web do budoucna tématicky rozšířit, ale to prozradím když tak až případnému kupci.
Proč nabízím web k prodeji?
Do tohoto projektu jsem šel s tím, že budeme dva a časem nabereme další lid. Já budu mít v hlavě nápady, vybuduji web a budu se o něj starat, zajistím grafiku a propagaci. Můj partner, který kryptoměnám rozumí, pak bude jednotlivé kryptoměny vysvětlovat a psát o nich články. Bohužel můj partner nebyl zrovna spolehlivý, spolupráce s ním nebyla úplně ideální, a tak jsme spolupráci ukončili.
Nyní se zaměřuji na jiné věci, a to zejména na budování brandu a seberozvoj v oblasti web developingu. Kvůli tomu museli jít něco stranou, a já se rozhodl pro Kryptobibli. Nemám parťáka, časové kapacity a ani dostatečně technické znalosti z oblasti kryptoměn, tudíž by nebylo ideální, pokud bych technické články psal já samotný. Ale to jsem ani neměl v plánu.
Zároveň nechci, aby projekt, který považuji svou myšlenkou a provedením zcela odlišný od ostatních krypto webů, zůstal nevyužit a můj čas, který jsem strávil jeho promýšlením, organizací a vývojem, přišel vniveč.
Proč investovat do kryptoměn?
Kryptoměny jsou v současné době jedním z nejrychleji rostoucím odvětvím. Jejich adaptace je čím dál silnější a v čele s Bitcoinem se začínají dostávat čím dál více do podvědomí běžné veřejnosti. Nacházíme se ve fázi počátku, kdy jsou kryptoměny ještě docela v plenkách. I tak je například síla Bitcoinu obrovská a řeší díky své decentralizaci problémy s centralizovaným bankovním systémem.
Není to však pouze o Bitcoinu, ale i dalších kryptoměnách, které nabírají obrátkách a sbírají spolupráce s technologickými giganty. Máme tu Ethereum, Litecoin, Cardano a mnoho dalších skvělých projektů, což si uvědomují i firmy jako Google, Microsoft, Samsung, IBM ... , a uzavírají s těmito projekty spolupráci.
Kryptoměny jsou teprve na začátku a je zde dobrá příležitost zainvestovat do projektu, kterým můžete přispět k jejich adaptaci a zároveň docílit hezkého přivýdělku, který může vyrůst až v pasivní příjem. Za pár let mohou být kryptoměny běžnou záležitostí a pokud začnete s webem již nyní, upevníte si do budoucna silnou startovací pozici a zvýšíte své šance pro úspěch.
Mám o web zájem, ale nemám nikoho, kdo by psal články?
V případě, že máte zájem o web, ale nemáte nikoho, kdo by články psal, nebo alespoň do začátku, mohu předat kontakt na profesionální virtuální redakci, která Vám poskytne copywritera a to při ceně 200 Kč za jeden článek.
Naučím se s webem pracovat?
S orientací v administraci Vám samozřejmě pomůžu, a to buď přes Skype, e-mailem nebo instruktážním videem. Pokud byste chtěli na webu nějaké výrazné změny, mohu Vám nabídnout své služby, a to při hodinové sazbě 500 Kč/hod a tyto úpravy na webu udělat. Drobnosti samozřejmě zdarma.
Jaká je návštěvnost a jaké jsou zisky?
Návštěvnost i zisky jsou prozatím nulové, neboť nebyl web nikde propagován. Prvně jsem jej chtěl dokončit po technické stránce, naplnit pár desítkami článků a až poté jej propagovat.
Jaké jsou zde možnosti výdělku?
Protože se o krypto zajímají převážně lidé, kteří tomuto směru rozumí a mají k tomuto koníčku dostatečný počet financí, najdou se zde i takoví, kteří podobné projekty rádi podpoří formou donatu. Konkrétně tedy:
  • affiliate marketing – odkazy na produkty, služby atp, z nichž dostanete provize
  • referral odkazy – odkazy např. na krypto směnárny, což Vám může zajistit pasivní příjem
  • donates (dobrovolné příspěvky od uživatelů – nejčastěji v Bitcoinu, které jsou v této oblasti oblíbené)
  • do budoucna třeba i reklamy
  • vlastní merch
  • odprodej webu v budoucnu za vyšší cenu
Co touto koupí získám?
  • Webové stránky postavené na WordPressu, pro stavbu stránek využívá Visual Composer
  • Více než 20 originálních článků
  • Mé myšlenky a nápady směřující k tomuto projektu
  • Kontakt na copywritera při úkolové sazbě 200 Kč/článek
  • Doménu kryptobible.cz a webhosting u Active24 ve výši cca 700 Kč s platností do 16. 2. 2021
  • Domény kryptoslovnik.cz, kryptosmenarny.cz, cryptoblog.cz
  • Prémiovou šablonu při hodnotě cca 1500 Kč
  • Nově vytvořenou FB stránku
  • Mou asistenci s převodem webu, konzultaci a případně výpomoc s drobnými úpravami
    Jak proběhne převod?
    Po skončení aukce se s Vámi spojím a zašlu Vám zálohovou fakturu ve výši 50 % z finální částky. Po obdržení platby do tří dní vyřešíme převod domény a případně i zdrojových souborů pod nový webhosting. Web můžete klidně nechat běžet na současném webhostingu, abyste nemuseli platit za nový webhosting. Po převodu webu, předání přístupů a zaškolení v systému, vyřešíme zbytek peněz.
    Jsem neplátce DPH, fakturace je samozřejmostí.
    Přeji hodně štěstí.
    Štěpán P.
  • 30 zobrazení
    Prodejce
    placeholder profil
    ikona hodnoceni
    12 hodnocení
    členem od 28. 8. 2016
    Neověřen
    ikona hodnoceni
    A
    B
    C
    D
    E