Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Jako firma máme zakázky, které chceme outsourcovat, více info v popisu

Dobrý den,
jsem spolumajitel firmy tvořící appky, eshopy a weby. S kolegy jsme se shodli, že již není čas inhouse tvořit weby. Současně tento typ zakázek nechceme odmítat a proto píšu inzerát, ve kterém hledám člověka, který za nás tyto zakázky odbaví od 0 do 100 %.
Navrhuji následující model:
1. Dojde poptávka na web, tu automaticky předáme Vám.
2. Vy komunikujete s klientem na všem, včetně ceny a termínu.
3. Než zašlete klientovi cenu, tak připočítáte 15-30% provizi pro nás (dle konkrétní domluvy).
4. Projekt zpracujete, nebo zajistíte zpracování někým zodpovědným a schopným.
5. Vše zkontrolujete a dodáte v termínu a ceně, co jste stanovil.
Pokud si špatně odhadnete cenu, budu trvat na stanovené provizi, i když na tom proděláte. Jiný způsob spolupráce nám nedává smysl. Nicméně všichni jsme jen lidi a domluvit se dá. Jde nám o dlouhodobou spolupráci WIN-WIN-WIN = VY-MY-KLIENT.
Koho hledám:
1. Programátor se zkušeností vést projekt sám a s naprosto nutným přesahem do ostatních odvětví - UX, design, SEO, copy.
2. Nebo naopak UX / designer, se zkušenostmi vedení projektu, s přesahem do SEO, copy a známým programátorem, kde jste již realizovali X projektů.
3. Projekt manažer, která má kontakty na osoby, jenž projekt vypracují.
Koho nehledám:
1. Pokud s touto prací začínáte (1 rok = začínáte) a ještě nevíte, co vše vlastně nevíte, tak bych se tomu raději vyhnul. Pokud však víte, že tohle budete dělat celý život a ležíte v knížkách a školeních, tak se určitě ozvěte!
2. Pokud moc dobře víte, ale využíváte toho, že klient neví a práci děláte jen tak aby to vše nějak fungovalo hlavně ať to je co nejrychleji za co nejvyšší zisk, tak tomu bych se také chtěl vyhnout. Klient musí být také "WIN", klidně za vyšší cenu, ale zkrátka musí to tam být vše a pořádně.
3. Pokud jste u několika posledních projektů měl problém s komunikací (neozval jste se několik dní i když jste měl, klient se nedovolal, atd.), případně jste nedodával věci v termínu, tak určitě ne, tomu se chceme vyhnout také.
Máte zájem? Zašlete mi prosím:
1. Jaké projekty jste vypracoval a jaká v nich byla Vaše role.
2. Pokud jste programátor, tak v čem byste ty weby dělal? Pokud jste projekťák / UX / design, tak v čem to bude dělat Váš programátor?
3. Telefonický kontakt na 3 poslední reference, kde si mohu ověřit, že bude spolupráce tak jak vyžaduji.
4. Zašlete mi popis, jak byste postupoval v následující situaci:
- Tvoříte redesign (nový web z již existujícího) webu, současný web nebyl špatný, měl vyplněné správně meta data, SEO celkem fungovalo, ale neměl vyřešenou responzivitu a redakční systém nebyl intuitivní, programátor už moc nekomunikoval, v URL adresách byly různé čísla a znaky navíc.
- Nyní již máte zhotovený design, nebo jste se s klientem domluvili na Wordpress šabloně a přesunu obsahu
- Web tedy již finishujete a budete jej spouštět, co vše budete řešit a jak budete postupovat?
P.S.: Výhodou je Jižní Morava, abychom se mohli i sejít. Není to však nutností se scházet, ani abyste byl z JM, můžete žít třeba na Novém Zélandu, pro nás je důležitá komunikace a výsledek.
Děkuji za Vaši pozornost. Omlouvám se za tak dlouhý popis, snažil jsem se odfiltrovat co nejvíce lidí již v tomto popisu. Pokud jste to právě vy, kterého výše vypsané zaujalo a má pro tuto práci nadšení, předpoklady, know-how, ozvěte se.
Vyjednáme veškeré detaily a věci co zde nebyly zmíněny. Nikdy nevíte, co z toho za pár let bude. S některými externisty z Webtrhu jsme za 7 let už jak rodina.
Díky!!
27 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
25 hodnocení
členem od 17. 1. 2014
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Michal Kuba (4 hodnocení)
23. 12. 2022
ikona hodnoceni
od PajrM (15 hodnocení)
12. 1. 2022
ikona hodnoceni
od Václav Valenta (19 hodnocení)
4. 11. 2021

Další poptávky Více