Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám technického co-foundera pro svůj start-up

Napsal Zdeněk Skulínek;1585994
Znám mnoho kolegů programátorů. Všichni netouží po ničem jiném než dělat "za podíl" a navíc na projektu, do ktérého sám autor neinvestuje a za který ani sám autor neručí.
Hezký den, děkuji za příspěvek. Asi Vám nemusím říkat, že pro mě nikterak přínosný není :) Inzerát jsem umístila na více stránek a ozvalo se mi několik lidí, se kterými už jednám. Účel to tedy splnilo a podobné hejty zřejmě budu muset brát jako daň za to. Mimochodem do projektu samozřejmě investuji i sama, ale nevidím nic neobvyklého na tom, že člověk nechce do podniku nasypat veškeré úspory a hledá si investora.
---------- Příspěvek doplněn 02.06.2020 v 20:56 ----------
Napsal Fini;1585978
Myslím, že během pandemie je tohle poslední věc, kterou budou majitele psů řešit. :-) Zkusil bych udělat ten průzkum ještě jednou a upravil otázky i jak plánují v následujících letech cestovat... Jinak zbytečně zabiješ moc času. :-)
Hezký den, děkuji za reakci. Určitě máte pravdu, bohužel covid přišel nevhod :) Průzkum plánujeme zopakovat, až epidemie odezní a otevřou se hranice, teď je na to ještě brzo.
---------- Příspěvek doplněn 02.06.2020 v 21:02 ----------
Napsal Fini;1586049
Ještě na projektu, kde "CEO" používá free gmail. :D
Děkuji za komentář. Samozřejmě mám i e-mail na vlastní doméně, ale to, že jsem v inzerátu použila svou osobní adresu, není snad nic skandálního. Asi to nepůsobí profesionálně, ale upřímně, urážení cizích lidí na internetu také moc ne :) Hezký večer.
45 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 2. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více