Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Grafik pro tvorbu návrhu produktů – dlouhodobá spolupráce

Sháním grafika, který je schopen vyrobit návrhy samolepek, které se nalepí jen v jednom kuse. Rozměry samolepek si pak můžeme připravit dle vlastní potřeby, jenom pak musíme samolepky poskládat za sebou na fólii o šířce 120 cm včetně ořezových značek. Takže to můžou být samolepky o rozměru např. 60x70 cm, a ty samé větší motivy např. i 70x120 cm, je potřeba počítat s šíří fólie na výrobu 120 cm, a ať máme pro tisk pak poskládané všechny samolepky za sebou. Bude to bez plotru, takže samolepky budou pouze v jednom kuse. Každá samolepka bude v tiskové sestavě 1x v menším rozměru a 1x ve větším rozměru.
Chci vyrobit samolepky pouze s motivem Minecraft, tisková data k dispozici nemám, takže sháním pouze grafika, který je schopen tisková data vyhledat a odkázat pro zakoupení licence pro tisk, anebo přijít zcela se svými návrhy a nákresy, např. dotvořené PrtScr ze hry.
Mám nyní zájem o 20 návrhů tohoto motivu. Jakmile budeme mít dost motivů, zadám vám zase na výrobu samolepky jiných motivů. Kromě tiskových dat je nutné vždy připravit také vizuál na e-shop (jak vypadá samolepka na zdi v místnosti, tj. koláž fotky místnosti a samolepky).
Pokud máte zájem, napište mi prosím vaši cenovou představu pro výboru 20 návrhů samolepek.
36 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 17. 2. 2012
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Honza Šír (10 hodnocení)
12. 11. 2021

Vše probíhalo v pohodě, reakce klienta byla vždy okamžitá. Nakonec se vše povedlo jak bylo potřeba a budu se těšit na případnou další spolupráci.

ikona hodnoceni
od Petr Kývala (45 hodnocení)
25. 6. 2020
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.

Další poptávky Více