Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej e-shopů Plaza.cz + Plaza.sk, tržby 6.400.000 Kč včetně skladových zásob

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 28. 5. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízíme k prodeji zavedený e-shop se širokým sortimentem na premium doméně Plaza.cz (která je známa jako Plaza = obchodní centrum nebo místo k nákupům). Příprava na Plaza.sk (doména je také předmětem prodeje)
Firmu Plaza Shop, s.r.o. prodáváme jako „Ready to go“ tzn., že kupci předáme naprosto vše tak, aby mohl e-shop okamžitě spustit i s celým skladem. (grafické podklady, know-how, nastavení reklamních systému, e-maily, databázi zákazníků, viz. níže…)
E-shop jsme provozovali od června 2019 do března 2020, za toto období byly celkové tržby 6.400.000 Kč. Od spuštění provozu bylo úspěšně odbaveno cca 8800 objednávek.
E-shop má od ledna 2020 vypnuté všechny reklamní kampaně, proto je utlumený a snížený uvedený čistý zisk zde na Webtrhu - veškeré další nákupy vznikaly organicky. Provoz jsme tlumili už na vánoční horečku, protože jsme kvůli dalším aktivitám firmy takový nápor objednávek jednoduše nestíhali.
Širokým sortimentem jsme se snažili zasáhnout největší možné publikum zákazníků a produkty na sklad vybírat s co nejzajímavější marží.
Marže u produktů se pohybují v rozmezí 50-600% (bližší informace můžeme poskytnout vážnému zájemci)
Máme stálého velkoobchodního dodavatele a agenta v Číně, který zprostředkovává expedici zboží rovnou z výrobních továren, tudíž jsme byli schopni dostat se na nižší ceny, než při řetězci prostředníků. Zboží expedují do 48 hodin od objednání, díky dopravě s DHL je zajištěna expresní přeprava z Číny s doručením maximálně do 5 dnů k nám na sklad.
Dodavatele máme i v České republice. který zboží expeduje do 24 hodin od objednání s doručením PPL do druhého dne.
Hlavním prodejním trhem je Česká republika, dodatečně i Slovensko (plánovaná Slovenská verze e-shopu Plaza.sk).
E-shop je provozován na platformě Shoptet s grafickým designem na míru, předplaceným tarifem ENTERPRISE na 14 měsíců a účetnictví je vedeno v systému Pohoda. Platební bránu používáme GoPay. Dále jsou předmětem prodeje uzavřené smlouvy se Zásilkovnou a PPL s nižšími cenami dopravy (zůstává smlouva na Plaza Shop, s.r.o., ale lze ji převést na jakoukoliv firmu)
Součástí prodeje jsou:
Prodej zahrnuje i kompletní skladové zásoby v prodejní výši 1 823 537 Kč, obalový materiál (bublinkové obálky, kartonové krabice, výplně do balíčků, apod.), regály na zboží, tiskárnu atp.
Dále je součástí prodejní ceny:
Logo a další grafické podklady,
Kontakt na obchodního zástupce Seznam.cz, Google, PPL, Zásilkovna, DHL
Databáze e-mailů a zákazníků
Know-how
Na zakázku dělané lepící pásky s logem e-shopu
Důvod prodeje:
Byla to naše první zkušenost s e-commerce a neodhadli jsme naše časové kapacity, tudíž jsme se vše učili za pochodu. Pohltil nás však rychlý růst objednávek a neznalost oboru, která nám nedovoluje věnovat se e-shopům Plaza.cz a Plaza.sk tak, jak by si zasloužily.
Prodejní cena:
Vycházíme z pořizovací ceny skladu a výše zmíněných bodů součástí prodeje. Nesnažíme se vydělat na něčem, čemu nerozumíme.
V případě jakýkoliv dotazů jsem Vám plně k dispozici, bližší informace předáme vážnému zájemci.
315153151631517
22 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 22. 12. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E