Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Poptávám tvorbu jednoduchého Statického webu – upřednostňuji osobní kontakt Praha / Českolipsko

Dobrý den,
mám zájem o tvorbu webových stránek. Připravuji se, že v nejbližší době začnu podnikat jako OSVČ v oblasti poradenství (předpokládám nejdéle od 1. 6. 2020), nebudu plátcem DPH. Již mám zaregistrovanou doménu na WEDOS Internet, a.s. a také funkční e-mail. (K této doméně mám zdarma k dispozici miniweb – webhosting pro statické stránky o velikosti až 100 MB). Také již byla spuštěna uvítací stránka a programátor mi spustil testovací web (pochopil jsem, že se jedná o jistou šablonu, do které byl doplňován můj text). Nicméně můj známý programátor již delší dobu nemá čas na pokračování v naší spolupráci a proto hledám někoho, s kým web dovedu do finální verze. Logo mám také již vytvořené.
Zdůrazňuji, že hlavním posláním mé poradny je navázání osobního kontaktu s klientem – aby webové stránky klienta zaujali, aby poradnu oslovil ke spolupráci a aby byly pro klienta snadno dohledatelné.
Obsah stránek mám podrobně připravený ve formátu world :
1. Úvod – je stručný a jednoduchý text bez fotografie,
2. O nás – je umístěno pár vět proč právě naše poradna je v tomto oboru nejúspěšnější, bez fotografie,
3. Co klientům nabízíme? – má představa je, že zde bude 7 druhů ikon (bez fotografie) nabízených poradenských služeb (např. individuální poradenství jednorázové, nebo telefonické poradenství atd.). Při kliknutí na ikonu s danou službou se zobrazí informace o službě a kontaktní formulář. Měl bych mít přehled o odeslaných formulářích, ze které nabízené služby jsem osloven (nejlépe v emailu, nebo v nějakém adresáři). Po zaslání mailu bych klienta informoval telefonicky a domluvil bych si s ním místo a čas schůzky, dále bych mu zaslal informace o platbě (obdoba Slevomatu). Tímto způsobem bych provozoval způsob platby, ale pokud mi doporučíte vhodnou technologii, nejsem proti.
4. Tipy pro vás – poradna doporučuje – zde bude 1 ikona (umožňující objednat knihu) a je předpoklad, že další ikony se budou do budoucna doplňovat (objednání upomínkových předmětů, pozvání na veletrh apod.) Při kliknutí na ikonu objednat knihu se zobrazí informace o knize, dále anotace, naše recenze a poznámka poradny. Také by zde byl umístěn formulář pro závazné objednání knihy (případně Vámi zvolený objednávkový systém), který bych od zájemce obdržel, následně bych mu zaslal informace k platbě na mail a knihu mu odeslal. Požaduji umístění důležitých informací dle zákona (GDPR, souhlas se smluvními podmínkami, také s cookies atd.). Nevím, které informace jsem povinen na webu ze zákona uvádět (např. zda je nutné uvádět celou kontaktní adresu, zatím neuvažuji o kanceláři).
K bodům č. 3 a 4 - Zda bude kontaktních formulářů více (dle nabízených služeb), nebo pouze jeden praktický formulář s možností označení jednotlivé služby ponechám na Vás, co je efektivnější a pro mě ekonomičtější.
Také bych zvažoval rozšířit web o inzerci (záleží od ceny zřízení na webu, také nevím) – není podmínkou.
Ke vzhledu stránek bych si od Vás nechal poradit, co se týče barevného provedení ale není podmínkou. Jsou to barvy na mém logu, tak je tuto skutečnost nutné zohlednit, aby logo vyniklo. Také se chci dotázat, jak to bude do budoucna, zda si stránky mohu upravovat sám (např. úprava služeb, nebo cena knihy), nebo zda budu potřebovat správce webu.
Upřednostňuji osobní kontakt v Praze, případně Českolipsko.
Prosím o Vaši odpověď s případnou cenovou nabídkou (do 7 000Kč + nabídněte také cenu s inzercí).
Termín nejdéle do konce května - spěchá!
Prosím kontaktujte mě na mailové adrese - nikllud@email.cz Na webtrhu nejsem furt.
Děkuji!
22 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 26. 3. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více