Zadejte hledaný výraz...

Vše v jednom – Hosting, SEO a tvorba portfolií pro všechny. Portfolio 1999kč na míru jednorázově i s grafikou a logem.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 25. 3. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Prodej domén damemobil.cz , dameboty.cz , firemnicek.cz
Dobrý den,
jsme nová nezávislá služba zajišťující webový hosting a tvorbu portfolií na míru.
Zaměřujeme se především na živnostníky, malé podnikatele a kohokoliv, kdo potřebuje portfolio pro propagaci služeb, k obchodním záležitostem, ukázat svůj produkt nebo třeba jen vlastní portfolio pro své účely.
Je zde možnost využít například Wordpress služeb, nebo klasického stránkového portfolia, které nadále nebudete muset řešit a bude sloužit pouze jako reklama pro případné zákazníky.
Změny a úpravy provádíme zdarma, pomůžeme Vám také s případnými radami ohledně výběru domény, nebo pokud jí již vlastníte, tak není problém rychlého připojení na hostingovou službu.
Nabízíme také SEO, Google Adsence a Google Analytics poradenství a implementaci zdarma. Pokud budete mít zájem, tak také Recaptcha ochranu webu, vše je zahrnuto v ceně.
Veškeré dění budete moct sledovat v naší aplikaci, která je přizpůsobena i pro mobilní telefony.
Máme nonstop telefonický support na uvedeném čísle a pod dohledem servery 24/7. Řešíme tedy všechny problémy za Vás tak, abyste mohli být pouze těmi, kteří jsou spokojení s výsledným produktem. Součástí je také emailová schránka s kapacitou 500MB.
Nově:
Cena hostingu: 29,- měsíčně
Cena portfolia: 1999,- jednorázově
Vytvoříme Vám také logo + grafiku, taktéž v ceně portfolia.
Portfolio si lze objednat i bez hostingových služeb.
SEO
Skládá se ze dvou částí.
1) SEO optimalizace formou skriptů stránky tak, aby byla viditelná pro klíčové uživatele, a dostala se tedy mezi přední příčky vyhledávání + získání potencionálních zákazníků, kteří na Vaší stránku budou využitím externího systému přesměrováni tak, aby stránka v podstatě okamžitě získala dostatečné shlédnutí a posunula se v žebříčku viditelnosti, tedy získala přísun lidí.
2) Reklama stránky - Mohu Vám vysvětlit efektivní reklamu stránek a přidat banner na stránku damepomoc.cz, kde je momentální denní návštěvnost 4,802 lidí a v HIT day až 20,670 lidí, který Vám mohu pomoct vytvořit. Zároveň popsat všechny dostupné systémy pro reklamu, které jsou levné a efektivně dostupné pro zviditelnění se na internetu + předat kontakt na konzultantku reklamních kampaní do kterých není potřeba příliš investovat (tedy např. stokorunové investice), ta má na starosti Seznam.cz školení.
Ceny:
1) První část SEO: 1000,-
2) Druhá část reklamní systémy: 1000,-
3) Banner na Damepomoc.cz: 1000,- ročně
Pokud budete mít zájem, nebojte se zeptat se na cokoliv.
Přejeme Vám pevné zdraví a držte se.
Jednatel: Jan Možný
Omlouváme se, ale tento email nebyl dosud v provozu, chyba byla již opravena na straně serveru a nyní je plně funkční. Využívejte prosím především kontaktní formulář na stránkách, poté si Vás převezme pod správu určená osoba, která Vám hosting, případně web připraví na míru.
Děkujeme :)
Email: honza.mozny@human.gq
Telefon: +420 725 892 733
Adresa: www.human.gq
Podmínky: 30996
Hostujeme: www.damepomoc.cz, www.thecloseinternet.com, www.popcorngo.site
Naše aplikace:
31032
Mobilní verze aplikace:
31035
53 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 12. 12. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více