Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Automatický sportovní zpravodajský portál Sport-Novinky.cz od 1- Kč

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 10. 3. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
Pro všechny nejen sportovní nadšence mám sportovní zpravodajský portál http://www.sport-novinky.cz, který je plně automatizovaný. Nabízí kompletní sportovní zpravodajství a také atraktivní design. Portál je plně responzivní, zobrazen tak bude správně na všech mobilních zařízeních, tabletech atd.
30869
Zpravodajství je plně automatizováno a je možné použít neomezený počet zdrojů. Příspěvky se také po určité době automaticky odstraní a je možné určit, po kolika dnech.
Web má také zabudovaný automatický překlad do 7 světových jazyků, které lze používat pouhým kliknutím na vybranou vlajku dle požadovaného jazyka.
Web má dále zabudovanou INFO SKÓRE TABULKU, kde je možné zobrazovat vybraná sportovní utkání i s případným komentářem, rozborem a nebo přehledem ( přehled zápasu aktuálně není aktivní ) . Ideální i na použití pro spolupráci s kurzovým sázením. Je zde možno zadat nekonečně mnoho sportů a výsledků. Buď jako odehrané utkání nebo formou pozvánky na utkání.
Součástí webu jsou i aktuálně hrané zápasy - live score - sport živě, od fotbalu až po baseball.
Webový portál dále nabízí animovanou informační lištu, která zobrazuje aktuální sportovní události nezávisle na obsahu portálu, ale je možné ji použít i na propagaci příspěvků a kategorií samotného portálu.
Webový portál lze využít pro reklamy, affiliate program, tyto portály mají velkou návštěvnost a výhodou je, že se nemusíte o ně starat a budou Vám jen vydělávat a přinášet radost.
Roční náklady cca 600 Kč.
Web běží na Wordpressu a jeho administraci zvládne opravdu každý. Je dokončen dnes a proto ještě nemá žádnou propagaci.
Prosím nepřihazujte, pokud nedokážete konečnou částku uhradit do 3 pracovních dnů.
Pokud by někdo měl zájem, tak mohu vytvořit podobný web na zakázku i o tématech mimo sportu a také kompletně i v jiném jazyce. Možno poté využít i pro mezinárodní cílení.
46 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 6. 5. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E