Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Rozvětvit strukturu kategorií

beraniste
verified
rating uzivatele
(29 hodnocení)
22. 2. 2020 14:09:04
Hele, nemyslíte si, že to jak to tu teď vypadá je na jednu stranu dáno i tím, jaké dotazy se zde pokládají? Jak jsou blbé dotazy, tak jsou blbé odpovědi. Přemýšlejte, jak zařídit, aby sem lidé nechodili pokládat obecné dotazy a více to konkretizovali a nebudou ani blbé odpovědi a nebude tu tolik sajrajtu. Zkuste rozvětvit strukturu kategorií a některé kategorie tlačit do konkrétních dotazů. Jako pokud nabídnete lidem sekci "marketing", nemyslíte si, že to ne nedostatečné? Pak sem budou lézt lidi z vyhledávačů a ptát se stylem "jak mám dělat marketing" nebo "má smysl investovat do PPC" apod. Kdybyste to dovolili pořádně rozsegmentovat a člověk se mohl proklikat až do podsekci - PPC - Google Ads - technické problémy apod. tak si sem natáhnete mnohem lepší cílovku, budou se tu objevovat mnohem lepší témata. Stejně tak programování, WTF? Kurňa rozsekejte to na jednotlivé jazyky a problémy, které se řeší a uvidíte, jakou změnu ten Webtrh prodělá.
Tady se to všechno svádí na vše možné, ale začal bych takto.
22. 2. 2020 14:09:04
https://webtrh.cz/diskuse/rozvetvit-strukturu-kategorii/#reply1440418
A nevšiml jsi si, že tyhle, jak píšeš "blbé dotazy" jsou podle KW na který sem lidi lezou a nebo někdo chce, aby sem lezli?
Ty si nepamatuješ na ty troll témata? Přesně jak vystřižené z učebnice návrhů klíčových šlo a obecných frází :) Vem si poslední příspěvky od lidí regnutých v lednu/únoru - poznáš jejich účty podle toho, že obsahují číslice.
Opravdu myslíš, že změna a nebo rozvětvení kategorií tomu pomůže? Nevšiml jsi si, že se k těmto účtům nevyjadřují majitelé, moderátoři a ani samotné účty? :)
#brainOn
22. 2. 2020 14:19:15
https://webtrh.cz/diskuse/rozvetvit-strukturu-kategorii/#reply1440417
Wladass ma pravdu, dal bych mu reputaci, ale na mobilu to jeste nejde. Dockame se? Nevim.
22. 2. 2020 14:21:46
https://webtrh.cz/diskuse/rozvetvit-strukturu-kategorii/#reply1440416
beraniste
verified
rating uzivatele
(29 hodnocení)
22. 2. 2020 14:37:37
Myslím si, že teď tu není ani snaha lidi nutit trochu přemýšlet. Oni přijdou a hodí do placu nějaký obecný dotaz, který je úplně k ničemu. Nikdo nechce přemýšlet a přijít s tím, že tohle dělal a tady se zasekl. Mě třeba samotného hodně odrazuje to přikládání fotek k příspěvkům. Pro mě by bylo fakt příjemné, když formuluji dotaz, tak tam nějak jednoduše přetáhnout nebo vložit fotku z PrtSc. Ale mnohdy už mě jen ten složitý způsob jak se to teď dělá odrazuje. A navíc kdykoliv jsem sem dal odbornější dotaz, nikdo mi na něj neodpověděl a vždycky jsem si na to stejně musel přijít sám. Ty lidi, co by měli co říci tu nejsou. Ale od někud se začít musí. Když se tu nebudou pokládat normální dotazy, nebudou tu normální odpovědi. Rozšíření stromu kategorií není nic proti ničemu, ale některé subkategorie by měly být vyloženě pro odborné dotazy. Navíc mě fakt nezajímá, jaké bláboly kdo píše do sekce marketing, a už vůbec mě nebaví to pročítat a už vůbec to nějak hlídat. Pokud by bylo přesnější členění, tak mi to za odběr pár specifických témat formou rss nebo emailu stojí. Stejně kdyby se dala témata otagovat. Když mi to rozsekáte na témata, velmi rád budu odebírat sekci marketing - ppc - sklik a marketing ppc - ads, ale už mě nebude zajímat facebook. A když mi jednou za týden přijde na mail upozornění právě na něco co mi dává smysl, ušetří mi to čas a třeba i já budu přispívat větším poměrem dobrých rad/trolení
22. 2. 2020 14:37:37
https://webtrh.cz/diskuse/rozvetvit-strukturu-kategorii/#reply1440415
Tady není nikdo schopnej nastavit správný zobrazování reklam, pořádně neumí odpovídat na příspěvky, dát dohromady ceník a podmínky, pracovat a sledovat komunitu a ty po nich chceš větvení kategorií a úpravu správy příloh..
22. 2. 2020 14:57:08
https://webtrh.cz/diskuse/rozvetvit-strukturu-kategorii/#reply1440414
MarvinDela
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
22. 2. 2020 17:21:50
A navíc kdykoliv jsem sem dal odbornější dotaz, nikdo mi na něj neodpověděl a vždycky jsem si na to stejně musel přijít sám./// No to právě odděluje ty úspěšný od těch co pokládají tunu dotazů a to často i tak, že vlastně není úplně jasný co tazatel potřebuje. Našel jsis to sám a máš klid. Fórum může mít tisíc reklam a nebo žádný, to ho nijak nevylepší. Vše je o lidech a pokud tady zůstávají témata od lidí typu garguláka kde se na 4 stránkách rozepisuje jak někdo vodsere to, že nemá 50k měsíčně, 2 roky se zde objevuje kruciano atd ať už je to kdokoliv, tak uznej že to tady těžko může brát někdo rozumnej vážně. Nakonec celý fórum vykrystalizovalo v trollící web jelikož na víc asi momentálně už nemá. Kdo tohle mohl koupit...
22. 2. 2020 17:21:50
https://webtrh.cz/diskuse/rozvetvit-strukturu-kategorii/#reply1440413
Skoda, ze jste Webtrh nekoupili vy. A to myslim smrtelne vazne. Ted tu budou pribyvat nejruznejsi sluzby, ktere maji davno obrovskou konkurenci (online ucetni, online pravnik, garantovany obchod, garantovane prevody domen, odhad ceny online byznysu a jeho garantovany prodej).
Ale nad odbornym diskursem se tu nikdo krom vas s Wladasem a Vodickou nezamysli. Takze barenisti dekuji.
Ale jestli chcete, jsem tu i pro vase hejty.
23. 2. 2020 00:31:55
https://webtrh.cz/diskuse/rozvetvit-strukturu-kategorii/#reply1440412
Hejty si nech!
23. 2. 2020 06:08:19
https://webtrh.cz/diskuse/rozvetvit-strukturu-kategorii/#reply1440411
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit