Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej eshopu ThajskeLampiony.cz (za skladové zásoby)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 2. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Jediný dovozce prodávající v České republice pravé thajské lampiony. Unikátní e-shop a související zkušenost – ostatní prodejci dovážejí čínské zboží (levnější a méně kvalitní v provedení i estetice produktu). Pro mě je to už záležitost na okraji zájmu, kterou nechci rozvíjet, ale je mi líto úplně e-shop zavřít, proto jej chci předat někomu, kdo by měl zájem pokračovat.
E-shop funguje na platformě Magento. Verze je zastaralá, ale pro jednoproduktový eshop tohoto typu dostačuje. E-shop lze snadno vytvořit i na jiných otevřených platformách (např. PrestaShop).
Nejde o rychle splácaný eshop s imaginárním zbožím, ale spíše o produkt (thajský lampion), který je prodáván zejména skrze e-shop. Produkt je zde primární, takže tato nabídka je vhodná i pro ty, kteří disponují i jiným prodejním kanálem (např. kamenný obchod, zábavní centrum, hotel, penzion, apod.
Pokud nový majitel aktualizuje e-shop, udělá SEO a zapracuje na reklamě a podpoře dobrých kanálů (AdWords, Facebook, apod), může prodeje nakopnout. Ovšem i při současném stavu (bez jakékoli reklamy a SEO) jde o ziskový e-shop, jehož materiální zázemí a „work-flow“ znamená takřka nulovou investici času a práce.
Součástí prodeje je i další atraktivní doména lampionystesti.cz (zde lze udělat e-shop na jiné platformě, což jsem tak jednu dobu měl) a dále skladové zásoby (cca 1150 ks lampionů v nákupní hodnotě cca 32 tisíc Kč), obalovým materiálem (velká bílá kartonová krabice s logem, která pojme až 25 lampionů), PE obaly vyrobené na zakázku (s kontaktem na výrobce), původní fotografie produktu zkombinované s grafikou, logo - včetně zdrojového souboru AI formátu, fyzický banner s názvem e-shopu, kontakt na thajského dodavatele a výhodného dopravce do ČR, obeznámení s procesem nákupu a dovozu, atd.
Hlavní výhody:
- Slušná skladová zásoba v nákupní hodnotě cca 32 000,- Kč
- Zavedený vydělávající e-shop
- Dotažený a solidní produkt včetně obalového materiálu, návodu, drobných reklamních letáčků, původních fotografií a grafiky, know-how související s importem do ČR, atd.
- Nízké náklady na provoz, prakticky jen web-hosting a doména
- potenciál pro růst v případě běžné propagace, tj. sociální sítě, on-line či off-line marketing – toto nyní neprobíhá
- Jsme jediný dovozce v České republice – tento produkt nemá v ČR konkurenci
- Vracející se zákazníci – pokud chtějí vyšší kvalitu, vědí, že ji dostanou pouze zde
- zavedený proces nákupu a importu do ČR s osvědčeným, spolehlivým a levným dopravcem
- Další doména s klíčovým jménem – lampionystesti.cz – zde je možno postavit alternativní moderní e-shop např. na shoptet nebo jiné platformě
31 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 19. 10. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E