Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej 1rc.cz, eshop s RC modely, krátká vystižná doména

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 2. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji nově vytvořený e-shop s RC modely a drony, který čeká na nového majitele. Připraven k okamžitému provozu.
E-shop je napojen na dodavatele, vše funguje naprosto automaticky (od aktualizací a přidávání zboží až po vyřizování objednávek). Vašim úkolem tedy bude pouze jeho propagace, komunikace se zákazníky a přijímání provizí od dodavatele.
E-shop je postaven na řešení Prestashop a jeho administrace je velice jednoduchá a přehledná. Jedná se tedy o skvělý projekt pro rozjezd Vašeho podnikání nebo jako další e-shop do již rozjetého portfolia.
V ceně je také snadno dohledatelná a zapamatovatelná doména www.1rc.cz, dodavatel nabízí provizi za prodej zboží až 46 %. Výhodou jsou určitě také nízké náklady na provoz e-shopu (platíte pouze roční poplatek za doménu a hosting).
Pokud s e-shopy nemáte zkušenosti, nabízím počáteční zaučení a pomoc s rozjezdem či následnou propagací. Pro začínající podnikatele či nováčky v oboru nabízím také kredit na Seznam v hodnotě 2000,- Kč a kredit na Google 1000,- Kč zdarma, který může sloužit pro efektivní PPC či další reklamy (Zboží.cz, retargeting, remarketing ...).
Nelíbí se Vám e-shop nebo daný sortiment? Máme napojení na více než 50 dodavatelů z ČR i zahraničí, kteří fungují na bázi dropshippingu (tedy přeposílání objednávek za smluvenou provizi). Také máme vytvořeno několik zcela odlišných šablon, případně můžeme vytvořit e-shop na míru přesně dle Vaší představy či zadání.
30 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
11 hodnocení
členem od 14. 5. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E