Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Mezinárodní značka svítících bot LEDFASHION™ – Obrat do dnešního dne 10 000 000 Kč

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 1. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Produkty této značky se prodávají v České Republice, Slovensku a Maďarsku od začátku roku 2016. Obrat do dnešního dne přes 10 000 000 Kč
Obsah prodeje: web, e-commerce řešení (Woocommerce), databáze zákazníků za 4 roky provozu, loga, kontakty na dodavatele, domény, účty na sociálních sítích (Facebook – 16k sledujících, Instagram – 12,6k sledujících, youtube, google+), know-how, marketingové kampaně (facebook, google adwords, sklik), skladové řešení (sklad, expedice, vratky), propagační materiály, profesionální fotografie produktů
Doména e-shopu ve 4 jazykových mutacích (ENG, CZ, SK, HU): www.ledfashion.eu, www.ledfashion.eu/cs, www.ledfashion.eu/sk, www.ledfashion.eu/hu
Obrat za rok 2019: 2 880 000 Kč
Zisk za rok 2019: 634 000 Kč
Návštěvnost za rok 2019: 150 000 UN
Přesná čísla a kompletní statistiky za celou existenci e-shopu jsme schopni dodat (google analytics, podrobné přehledy v Excelu).
Prodejní kanály - vše již plně nastaveno a automatizováno bez potřeby dalších úprav
SEO, Google Adwords, Sklik, Facebook, Instagram
Produkty značky LEDFASHION™
LEDFASHION™ je na českém a slovenském trhu jediný prodejce značkových svítících bot. Byli jsme zároveň první prodejce tohoto druhu zboží ve střední Evropě. LEDFASHION™ je již zaběhlá značka, která se stala symbolem tanečních party, ale i přímo některých tanečních stylů (Shuffle dance).
Aktuálně prodáváme 3 modely svítících bot několika různých barevných variantách.
Díky relativně úzké škále produktů není složité plánování nákupních objednávek tak, aby vždy bylo potřebné zboží skladem, a zároveň je i jednodušší marketing. Pokud byste se rozhodli do portfolia přidat další produkty, stačí si během pár minut „naklikat“ další produkty v administraci e-shopu.
Logistika - 100% automatizováno:
Veškeré zboží je skladováno ve skladech logistické firmy ComGate (https://logistika.comgate.cz/cz). Odtud jsou expedovány objednávky všem zákazníkům. Vše je řešeno automaticky online, každá zásilka je v systému monitorována od přijetí až po expedici a doručení zákazníkovi. V systému jsou k dispozici i kamerové záznamy z balení zásilky, přehled skladových zásob za jednotlivé dny, atd.
Dodavatelé:
Máme stálého dodavatele Číně. Komunikace probíhá přes chat portálu Alibaba. Veškeré detaily produktů a cen jsou již domluvené. Při objednávání se stačí pouze domluvit na množství konkrétních produktů a metodě dopravy. U dodavatele je možné odebírat i další produkty a rozšířit tak produktové portfolio. Je možné domluvit výrobu nových modelů na míru.
E-commerce řešení:
Používáme Wordpress + Woocommerce. Systém je jednoduchý a přehledný - v administraci zvládne pracovat kdokoliv. Jedná se o nejpoužívanější a flexibilní systém pro správu webů a eshopů. Systém je možné napojit na účetní software, platební brány a jakékoliv další programy.
Podpora a reklamace - 100% automatizováno:
Reklamace jsou řešeny odděleně. Pro opravu reklamovaných tenisek využíváme služeb profesionálních obuvníků. Reklamace řeší od přijetí zboží až po odeslání opraveného zboží zpět zákazníkovi. Míra reklamací je však pouze 1-2%.
Provoz e-shopu:
Pro provoz e-shopu je nutné pouze doobjednávat skladové zásoby. Všechny ostatní věci jsou již hotové a fungují automaticky. Zákaznickou podporu řeší chat bot sám automaticky. S provozem e-shopu tedy stráví 1 osoba cca 10-15 minut denně.
Důvod prodeje:
Značku prodáváme z důvodu jiných aktivit. Společnost má jiné výdělečnější projekty a nyní se soustředíme na růst v USA.
Kontakt:
Kontaktujte nás na emailu info@gvinvestment.tech. S vážnými zájemci se rádi sejdeme na osobní schůzce v Praze.
38 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 4. 7. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E