Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej portálu (velké množství E-shopů na jednom místě)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 28. 1. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nabízíme k prodeji "Prodejní portál SUNNYSHOPS". Je to portál se spoustou funkcí a možností. Mezi hlavní patří prodeje, pak lze plynule přejít na nabídky a poptávky a třetí přidanou hodnotou jsou blogy. Lze ale také velmi dobře využít pouze jako e-shop. Původní záměr byl na vytvořit prostor pro prodeje domácí a vlastní tvorby (ruční výrobky všeho druhu a typu atd). Lze však snadno využít k jakémukoliv jinému záměru. Na portále (na jednom místě) může být současně velké množství e-shopů např. se stejným zaměřením. Nebo klidně i různým zaměřením, to už záleží na novém majiteli.
Portál je naprogramován v jazyce Ruby on Rails a nabízí propracovanou administrativní část (pro majitele portálu – objednávky, faktury v různých typech…) a propracovanou uživatelskou část (kterou si spravuje provozovatel konkrétního e-shopu – tzv. „tvořivec“).
Vlastníme zdrojové kódy a jsme výhradním vlastníkem díla. Při prodeji budou předány zdrojové a podrobně zpracované obchodní podmínky. V případě zájmu můžeme prodat i celou firmu.
Chybí pouze doladit šablonu, jejíž vývoj jsme zastavili a to z důvodu prodeje. Nový majitel už může mít jiné představy o vzhledu šablony.
Je tam pouze pár věcí, které jsou potřeba doladit, ale nebrání ostrému provozu. Schopný programátor tyto věci doladí během pár dní včetně šablony. Doména k portálu není už provozována, jelikož nebyl spuštěn ostrý provoz. To je také otázkou chvilky, zřídit novou doménu a název dle nového majitele. Server je v této chvíli vypnutý, na žádost v mailu bude spuštěn.
Byla by škoda tak rozpracované dílo zahodit, chybí již velmi málo pro vlastní spuštění.
Portál je nabízen k prodeji z důvodu odlišných představ dvou majitelů firmy a z rodinných důvodů jednoho z nich.
V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.
25 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 10. 2. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E