Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme spolehlivého copywritera/copywriterku pro projekt v oblasti realitních služeb

Pro právě spouštěný projekt v oblasti skutečně inovativních, kvalitních realitních služeb hledáme externího spolupracovníka - dodavatele textového obsahu pro web, blog, newsletter, e-mailing, sociální sítě, PR články, reklamy atd., s alespoň základním povědomím o nemovitostech, realitním trhu a realitním zprostředkování.
Praktické zkušenosti a odborné znalosti v oboru jsou výhodou, ale ne podmínkou. Schopnost překladu realitních textů z angličtiny je nutná. Dlouhodobá spolupráce v případě vzájemné spokojenosti je naším cílem.
Podmínkou pro osobní setkání je zaslání co nejvíce konkrétního motivačního dopisu a také odkazů na ukázky Vaší práce a Vaše reference, a to e-mailem na ondrej-kucera@email.cz. Podmínkou případné následné spolupráce je posléze podpis NDA.
Máte rád(a) originální a nové cesty? Chcete být u zrodu něčeho opravdu výjimečného? Neočekáváte okamžitě vysoké příjmy, ale dokážete přijmout spoluodpovědnost za výsledek týmové práce a až pak se podílet na dosažených výsledcích a výnosech projektu? Chcete spolupracovat s chytrými, přátelskými, ale také adekvátně náročnými lidmi? Pak hledáme právě Vás a těšíme se na Vaši zprávu.
(Uvedený rozpočet je pouze indikativní měsíční hodnota pro začátek spolupráce. Vše další bude věcí vzájemné dohody.)
9 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 27. 1. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více