Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám zaběhnutý a výdělečný eshop s módními doplňky

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 1. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízíme k prodeji náš eshop s módními doplňky www.7billion.cz . Tento eshop jsme převzali v roce 2016 jako výdělečný eshop zabývající se prodejem náramků. Od té doby jsme sortiment eshopu rozšířili o hodinky, šperky, batohy a další módní doplňky. Podařilo se nám uzavřít spolupráce se stylovými značkami a díky vytříbenému sortimentu, který náš eshop nabízí, máme vybudovanou silnou základnu klientů, kteří se k nám pravidelně vrací. Za dobu provozování našeho eshopu se nám podařilo vyladit sortiment tak, aby se jednalo o zajímavé a designové kousky, o které je zájem, ale které nejsou pouhým krátkodobým trendem.
Vzhledem k tomu, že za dobu rozvoje našeho eshopu jsme uzavřeli spolupráce se značkami, které jsou na trhu poptávané, ale jsme mnohdy jediní, kdo je nabízí, je možné rozšířit eshop i o výhradní distributorství u některých značek a tím opět posunout eshop dál. Další naší vizí je rozšířit eshop do ostatních východoevropských zemí a rozvinout další business v propagaci našich vlastních značek (již připravená verze eshopu). Pro rok 2020 plánujeme rozšíření sortimentu o další doplňky, které se týkají zdravého životního stylu a beauty trendů. Nyní máme již domluvené distributory i velkoobchodní podmínky. V tuto chvíli stačí pouze vybrat konkrétní produkty.
Důležitou součástí našeho marketingu není pouze cílená reklama (Facebook, Glami, Google, Sklik), ale také naše vlastní propagace eshopu na sociálních sítích FB a Instagram a spolupráce s blogery, psaní blogů a newslettrů.
Eshop má aktivní stránky na Facebooku (12 700 fanoušků), na Instagramu (13 700 fanoušků) a vlastní imagová a produktová videa na youtube.
Eshop jsme si nechali naprogramovat, takže není postaven na žádné platformě.
Tržby za posledních 12 měsíců: 3 300 000 Kč bez DPH
Náklady na marketing za posl. 12 měsíců 600.000 Kč (Facebook, Glami, Google, Sklik)
Průměrná marže 50%
Součástí prodeje je:
Vlastní eshop systém
Doména www.7billion.cz, www.7billion.sk
Kontakt na dodavatele
Facebooková stránka
Instagramová stránka
Youtube stránka
Veškeré know-how
Kontak na vlastní výrobu šperků a módních doplňků
Podpora a poradenství po prodeji
Kontakty na nově uzavřené velkoobchodní spolupráce a již domluvené nové kategorie doplňků a produktů
Skladová zásoba není v ceně. Může se průběžně lišit dle objednávek a datu prodeje.
Důvod prodeje: I přesto, že je 7billion.cz naše srdcová záležitost a vidíme v něm velkou budoucnost i prostor, kam a jak ho ještě zvětšit a rozšířit, máme aktuálně jiné pracovní aktivity, které se s tímto provozem neslučují a z tohoto důvodu jsme se nakonec rozhodli k prodeji. Novému majiteli předáme veškeré know-how a rádi budeme po předem dohodnutou dobu k dispozici. Za dobu provozování našeho eshopu se nám ho podařilo posunout neuvěřitelným způsobem. Tato práce pro nás není a nikdy nebyla pouhou prací. Proto bychom uvítali, kdybychom ho mohli předat někomu, kdo ho bude dál rozvíjet.
Vzhledem k tomu, že jsme eshop sami převzali s nulovou znalostí online prodeje a s nulovými zkušenostmi s provozováním eshopu, můžeme to doporučit všem bez ohledu na předchozí profesi či pracovní aktivity. Eshop se nám podařilo posunout ve všech směrech dopředu, takže z naší vlastní zkušenosti je podmínkou pro úspěšné fungování především: chuť pracovat a zájem se učit nové věci.
Další neméně důležitou složkou pro úspěšné fungování eshopu je mít k dispozici správnou firmu pro online marketing. Vy sami nemusíte být rozhodně IT specialisti či marketingoví mistři (my sami také nejsme). Za dobu fungování našeho eshopu se nám podařilo započít spolupráci s jednou (z našeho pohledu) z nejlepších online marketingových agentur, se kterou v případě Vašeho zájmu můžete plynule fungovat a spolupracovat dál.
V případě více informací je možná i osobní schůzka, pouze pro vážné zájemce.
Pro více informací mne neváhejte kontaktovat: mmynar@gmail.com nebo 773 023 043
37 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 28. 9. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E