Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Rok starý e-shop, dropshipping, dětské zboží, hračky

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 1. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám rok starý e-shop, který nebyl nikde propagován, jelikož majitel na něj neměl čas. Na e-shop přišlo z fulltextu 20 objednávek.
Rok starý e-shop již má nějaké hodnocení u vyhledávačů a s pozicemi ve vyhledávání se bude lépe pracovat. E-shop je potřeba registrovat na zbožové porovnávače, vytvořit články, zapracovat na SEO. V případě zájmu můžeme do prodeje na internetu zaškolit. Pokud se budete e-shopu věnovat, není problém na něm vydělat 10 000,-Kč měsíčně i mnohem více.
Nemusíte držet sklad, protože veškeré objednávky zasíláte dodavateli, který je odešle zákazníkovi. Za prodané zboží máte provizi až 30%. V podstatě máte imaginární sklad 8000 produktů, se kterým můžete libovolně pracovatm zlepšovat řazení zboží, názvy produktů či popisy.
Jinak e-shop nebyl a není napojen ani na analytics a tak se toho moc nedozvíme. Jisté je to, že se mu majitel neměl čas vůbec věnovat. E-shop běží na Prestashopu, roční náklady na hosting jsou cca. 1400,-Kč. Moduly pro exporty na zbožové porovnávače jsou součástí, stéjně tak měření konverzí Sklik, Heureka, zboží. Není tedy problém remarketing, retargeting...
Pro nové inzerenty na seznam a google nabízím kredit 2000,-Kč pro Sklik a 1000,-Kč pro Ads.
26 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
11 hodnocení
členem od 14. 5. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E