Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Marketing pro Agenturu práce

Jsme nová Agentura práce se všemi povoleními ke zprostředkování práce a chceme své služby/máme již připraven nástřel webu ve WP/ nabízet v online světě.
Tímto hledáme někoho, případně agenturu, kdo nám může nastavit a spravovat marketing.
Hledáme někoho, kdo má rád výzvy a chce vytvořit něco od úplného základu. Potenciál je velký, konkurence také. Od konkurence se ale odlišujeme svými znalostmi, zkušenostmi a poctivostí a proto hledáme někoho, kdo by toto uměl vypíchnout a sdělit potenciálním klientům.
Nehledáme někoho, kdo umí jen nastavit PPC na klíčové slovo (to umíme také), případně dát do článku hlavní klíčová slova. Odborné články by byly psány profesionálem nebo můžete i vy.
Jako rozpočet uvádíme 2-10 000kč, myslíme tím měsíčně. Za to ale požadujeme výsledky. V minulosti jsme měli spousty nabídek na propagaci jiných našich stránek a u nich nám vadilo, že se zaměřovaly na traffic. Ten nás popravdě moc nezajímá, zajímají nás konverze - např. klienti, kteří mají volná pracovní místa a poptávají někoho, kdo jim dokáže navrhnout smysluplné portfolio, nebo třeba klienti, kteří hledají nové zaměstnání a nevědí, co si mohou dovolit říci za své zkušenosti, praxi apod. Absolutní mimimum, které marketing s tímto rozpočtem musí vygenerovat, je 10 schůzek za měsíc.
Pokud máte zájem se do toho vrhnout, tak nám pošlete nějaké reference, případně nástřel, jak by jste propagaci navrhovali řešit. Čím komplexnější návrh, tím lepší bude rozhodování mezi vašimi nabídkami.
Nabídky, prosím, na email: phone247@seznam.cz
19 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 20. 4. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více