Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám eshop s historií od roku 2014 – celkový obrat skoro 90 000 000 Kč

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 12. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám eshop který má za sebou bohatou historii a prošel mnoha změnami. Hodně jsem se toho na něm naučil a pouštím ho jen proto, že si bohužel opravdu potřebuji uvolnit ruce, abych se mohl věnovat svým skladům a ExitShopu (systém na pronájem eshopů).
Nekupujete si jen eshop, kupujete si také velkou zákaznickou základnu (i když nyní nepříliš aktivní) a mě na pomoc s opětovným rozjetím a udržením eshopu v chodu. Není pro mě priorita vybrat peníze za prodej, ale najít někoho kdo se eshopu naplno ujme a budeme ho spolu posouvat dál a dál. Já řídím náš eshopový systém a buduji třetí sklad, proto jsem se rozhodl že nebudu tento eshop provozovat sám, protože tím strádá. Nemusí jít jen o prodej, možné je domluvit se i na podílu. Jsem otevřený win / win dohodám.
Historie:
Eshop prodával bytový textil, potom zboží podobné produktům z aliexpressu a nyní prodává zboží které jsme pro něj exkluzivně nafotili v Sapě. Všechny názvy, popisky, fotky - vše je originální ruční práce.
    celkový obrat eshopu je zhruba 90 milionů Kč
    eshop funguje více než 5 let
Aktuální stav, čísla za poslední 3 měsíce:
    běží v CZ, SK, HU
    720 objednávek - 259 181 Kč obrat bez DPH a poštovného
    eshop nyní běží jako drop - to znamená že nemusíte řešit expedici a logistiku a provize je skvělých 25% z obratu!
    náklady na marketing 16 000 Kč - jede se v podstatě jen google ads a emaily. Ale věnoval jsem tomu za ty poslední 3 měsíce tak hodinu času a tak úměrné tomu jsou i ty výsledky poměrně bídné
Pozor - aktuálně je na eshopu mnoho produktů které mají dodavatelé skladem skryto - po svátcích se zase zapne. Ve Skladovém systému eshopu je přes 90 000 produktů které se mohou začít nabízet (je potřeba udělat jim krátký popisek, udělat poutavý název a zařadit do kategorie - Dodavatelů je několik - Čína, BigBuy, Sapa, Bytový textil. 3900 produktů se aktuálně nabízí na eshopu.
Další detaily poskytnu na telefonu 737 392 402 nebo emailu radek@exit.cz (když bude v emailu víc dotazů tak je prosím číslujte abych Vám na to mohl na všechno efektivně odpovědět)
Pokud nemáte opravdu zájem, tak mi prosím nevolejte a nepište. A neberte to prosím zle, ale na debilní dotazy a na tahání informací nebudu reagovat vůbec. Moc si cením svého času a taky si nechci kazit karmu následnou hádkou, až dotyčný neunese mojí upřímnost :)
Hledám někoho pracovně a pozitivně naladěného, kdo se eshopu ujme a ať už se mnou nebo sám, z něj něco pořádného vybuduje - základ je zde solidní, to nejlepší na závěr:
    40 000 sledujících na CZ Facebooku. 11 000 na SK FB. 29 000 na HU FB
    117 000 CZ zákazníků kteří souhlasili se zasíláním emailů. 41 000 SK zákazníků a 53 000 HU! (už jen toto má větší hodnotu než je cena kterou zde požaduji)
Kdo dřív přijde, ten dřív bere. Takže telefonát nebo email neodkládejte. Mám rád když věci odsýpají a proto pokud uvidím že si uvědomujete co kupujete a bude tam vzájemná pracovní chemie, bude mít eshop nového majitele velmi rychle.
Těším se na spolupráci. Radek Kilevník
43 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
72 hodnocení
členem od 27. 9. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E