Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

2 Projekty – Weby s historií a potenciálem

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 12. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodávám 2 weby, které jsou hotové a mají svou historii. Projekty prodávám jednotlivě nebo dohromady za výhodnější cenu. Pokud máte dotazy, tak se neváhejte zeptat.
https://CSFO.cz – 5000,-
Web CSFO.cz (Česko-Slovenská filmotéka online) je rozsáhlá databáze filmů, seriálů, osobnosti a trailerů na nové filmy. Celý web má přehlednou a rozsáhlou administraci, kde můžete upravovat veškeré inrofmace i filmech, seriálech nebo osobnostech. K filmům můžete přidávat i videa z Youtube nebo třeba upravit šablonu webu a řadit filmové tipy a novnky podle sebe.
Veškerý obsah je možné importovat automaticky z veřejné databáze, kde je přes půl milionu filmů a seriálů. Na webu CSFO je aktuálně přes 12.000 filmů, 10.000 seriálů a téměř 300.000 osobností. Import nových filmů probíhá automaticky při vyhledávání nového filmu se importuje z databáze na web. Historie webu sahá do roku 2015 a je na skvělé a krátké doméně.
http://SEO-Monitor.cz – 1500,-
Historie webu SEO-Monitor.cz sahá do roku 2010 a sloužil jako web shromažďující PR články z různých odvětví. Web je na WordPressu s prémiovou šablonou v hodnotě 1500 Kč, nastavené technické SEO, zabezpečený a obsahuje 13 originálních článků. Web je možné monetizovat reklamou nebo prodávat PR články.
Oba projekty prodávám jednotlivě nebo jako celek za výhodnější cenu. Prodávám je z toho důvodu, že na serveru nemám prostor a potřebuji ho uvolnit, protože mi padají důležité weby a nechci navyšovat tarif hostingu. Vím, že bych na tyto projekty neměl čas, tak je prodávám za tak nízkou cenu. Všechny projekty mají velký potenciál když je majitel bude rozvíjet. Pokud máte nějaké dotazy, tak se můžete ptát a rád odpovím.
32 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
9 hodnocení
členem od 11. 12. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E