Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Eshop s doplňky stravy – překlady, produkty, články, emailing a více; dlouhodobě, možnost práce ve skladu/prodejně v Brně

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 3. 12. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Chceš si sestavit job podle svých přání a dovedností? Pro eshop biohackplanet.cz hledám kolegu na dlouhodobou spolupráci. Pro zjednodušení píšu inzerát v mužském rodě, vybírám ale podle schopností, ne podle pohlaví.
Co po tobě budu chtít, seřazeno podle důležitosti:
  • Příprava dovážených produktů k uvedení na trh (překlad popisu produktu z EN a jeho úprava do CS a EN podle specifických legislativních kritérií; formátování popisu a složek do tabulek určených k tisku etiket; vystavení produktu na eshop s použitím CS a EN textů z etikety a doplnění krátkých META popisů) – asi 20 měsíčně
  • Příprava produktů odebíraných z ČR (pouze vystavení na eshop a překlad do EN) – nepravidelně
  • Psaní článků do "encyklopedie" živin a dalších látek v tomto duchu: https://biohackplanet.cz/blog/3_vse-o-horciku; psaní článků na různá témata z oblasti zdraví – asi 2 měsíčně
  • Emailing přes SendinBlue – asi 1 měsíčně
  • Správa FB, případně IG
  • Aktualizace popisů starých produktů (změny složení apod.)
Platím 500 Kč za kompletní přípravu 1 průměrně náročného produktu (to může být po zaučení přes 500 za hodinu práce), za články 150/NS. V úvodu to může být 10 000 Kč měsíčně, později více podle činností, co budeš dělat. Po ustálení je možné se domluvit na paušálu za sociální sítě atd.
Hledám dlouhodobou spolupráci. Požaduji kvalitní práci, nechci nikoho, kdo to bude flákat. Musíš umět obstojně česky. Musíš zvládat rutinní práci. Produktů budou stovky a je to pořád to stejné dokola.
Na nové produkty tě upozorním předem, jakmile ale dodám podklady, chci, abys těch 20 produktů připravil do týdne. Po zbytek měsíce se pak můžeš věnovat pravidelným činnostem.
Jestli máš moc školy nebo jiných projektů a váháš, zda budeš mít dost času na práci pro mě, radši mi ani nepiš.
Nemusíš mít zkušenosti, vše se dá naučit. Je ale potřeba ochota proniknout do problematiky zdraví a doplňků stravy, seznámit se s názvy chemických látek a pravidly EU a dalších autorit.
Výplata ideálně na fakturu, na DPP už toho bude moc. Při práci v Brně bychom pracovní poměr nejspíš řešili jinak.
Tím se dostáváme k prodejně. Začátkem 2020 plánuji stěhovat sklad do nových prostor v Brně a otevřít kamennou prodejnu. Budu hledat zaměstnance a můžeš to být ty. Získal bys pohodový part time, možná i full time job. Potřebuji obsadit tyto pozice:
SKLAD: Příjem zboží do skladu, vystavení příjemky, opatření produktů etiketami, vyřizování objednávek, posílání balíků, evidence a kontrola expirací, focení nových produktů...
Jestli máš rád pořádek, tabulky, abecedně seřazené regály a víš, že nejlépe funguješ v rutinním prostředí, je to práce jak dělaná pro tebe.
PRODEJNA: Pár hodin odpoledne být na prodejně pro zákazníky a vydávat objednávky. Podle potřeby pomoct ve skladu nebo poslat balíky. Později pracovat i jako nákupčí, jednat s dodavateli, koordinovat VO odběratele...
Variabilní práce vyžadující organizační a komunikační schopnosti, kontakt s lidmi.
Z činností vypsaných výše si můžeš poskládat náplň práce podle svých preferencí. Čím víc toho zvládneš kvalitně pokrýt, tím radši s tebou navážu spolupráci.
Dále tě zvýhodní:
  • zkušenosti nebo zájem o obor zdraví a doplňků stravy
  • flexibilita a časové možnosti, příprava produktů bez odkládání
  • zkušenosti s Prestashopem
  • zájem o každodenní práci na prodejně v Brně
  • nějaká další cool dovednost – např. umím programovat pro Prestashop
Pracujeme s Trellem, Dropboxem a Prestashopem 1.6. Postup už je vytvořený, poskytnu podklady, ze kterých se dá vycházet. Jsem otevřený jakýmkoli zlepšením a zjednodušením, co vymyslíš. Budeš pracovat na základních pilířích rozvoje malého eshopu. Čím lépe to bude celé fungovat, tím větší výhody (a víc peněz) pro tebe.
Pokud tě nabídka zaujala, napiš mi:
  • jestli pracuješ, studuješ, a kolik času měsíčně tomu můžeš věnovat
  • které činnosti zvládneš pokrýt
  • odkud jsi a zda bys chtěl pracovat na prodejně
  • jestli máš zkušenosti s něčím, co by se k téhle práci mohlo hodit
  • zda můžeš vystavovat faktury
  • a cokoli dalšího, co bych o tobě měl vědět
Připravím podklady k 1 produktu, který zkusíš vypracovat. Pokud se dohodneme na spolupráci, dokončíš ho včetně vystavení na eshop, práci ti proplatím a budeme pokračovat.
Michal
PS: Máš zájem o práci na prodejně v Brně bez přípravy produktů a textů? Ozvi se mi taky.
30 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 2. 12. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.