Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Czlyrics – web s titulkama k písničkám

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 11. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Zdravím,
nabízím k prodeji hudební web s českými a anglickými titulky - czlyrics. Web umožňuje k jakémukoliv videu přidat vlastní titulky. Web má jednoduchou administraci v češtině, kde přidáte url videa z youtube a stránka si sama načte náhled videa, název videa atd. V tuto chvíli nefunguje - youtube jednou za čas mění kód pro vkládání videí, takže bude potřeba to opravit, pro ajťáka otázka do hodiny. Stačí tedy už jen přidat titulky.
Jak to funguje:
Klasicky stránku používám tak, že si najdu písničku na youtube, vytvořím k ní anglické titulky (v externím programu - práce po chvíli tréninku 15 minut/písnička), přidám ji na portál a čekám, až někdo vytvoří český překlad, případně ho vytvořím sám. Překládání je velmi jednoduché - stačí se zaregistrovat a pak se přímo u písničky objeví tlačítko Přeložit videoklip do češtiny. Následně překladatel text přeloží přímo na stránce a po uložení se samy vygenerují české titulky.
Historie:
Web czlyrics jsem si nechal naprogramovat na začátku roku 2015. Na webu pracoval pouze jeden programátor. Celé je to postaveno na PHP/Nette a stránka je responzivní.
Reklama, propagace, sociální sítě:
Na stránce nebyla nikdy nasazená žádná reklama, ani neproběhla žádná propagace. Poslal jsem odkaz jen asi 10 lidem. Reakce byly vždy velmi pozitivní. Facebook, Instagram atd. nebyl ke stránce vytvořen.
Potenciál:
Potenciál si myslím je velký - zejména u mladší generace, která tráví u sledování videí spoustu času. Pokud vím, tak jediná konkurence je v podstatě karaoketexty.cz - což je velmi oblíbená stránka, kde ale jdou úplně jinou cestou a je tam jen klasicky napsaný text a vedle překlad.
Náklady na provoz:
Hosting + doména u Wedosu stojí ročně celkem 514 Kč, žádné jiné náklady nejsou.
Důvod prodeje:
Čas. Prodávám z časových důvodů. Vím, že pokud bych chtěl stránku pořádně rozjet, zabere mi to poměrně dost času a ten nemám.
Pokud máte jakýkoliv dotaz, tak se neváhejte zeptat. Férové a slušné jednání je samozřejmostí. Stejně tak je možná osobní schůzka v Praze, případně v Brně, kde vše zodpovím a vysvětlím.
Kontaktujte mě zde nebo na e-mail - mail@jiritoman.cz
25 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 24. 3. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E