Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Originální e-shop s novou vizí

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 23. 11. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím e-shop, který je bez přímé konkurence v celé ČR. Originální myšlenka dotažena do podoby e-shopu. Nebojujete s konkurencí, jen se zaměřujete na kvalitní marketing. Žádná kopie jiného eshopu, žádný tisícátý eshop napojený na dropshipping.
Je to eshop pro toho, kdo by chtěl své podnikání začít vážněji, či doplnit své portfólio o něco zajímavého. Je vhodný také pro obchodníka, který ví o nějakém zajímavém kontaktu na truhláře, či prodejce těchto materiálů a uměl by ho výhodněji prodat. Já nejsem obchodník a nejsem ochoten prodeji věnovat více času.
MYŠLENKA E-SHOPU
Ještě před 10 lety si nikdo neuměl představit objednávat nákupy jídla z e-shopu. To stejné je na poli plošného materiálu, tedy stavebních a truhlářských desek, pro které se dnes jezdí výhradně do Hornbachu apod.
Myšlenka spočívá v poskytnutí zákazníkovi velmi jednoduchého procesu objednání přímo z domova. Kladen byl důraz na galerie, které tyto materiály ukazují v reálné podobě a to především u laminovaných desek. Jednoduché a přehledné objednání a dodání.
V JAKÉM STAVU JE E-SHOP
Od roku 2017 byl eshop ve vývoji. Eshop je postaven na odladěném Opensource systému Prestashop 1.7. s několika moduli (neplatíte žádné měsíční poplatky). Do začátku roku 2019 se e-shop stavěl. Poté byla spuštěna PPC reklama na Google, tím jsme odladili zásadní chyby v systému. Od té doby běžel ještě cca měsíc zkušební kredit před ostrým spuštěním. Nyní je eshop připraven na tvrdý provoz.
SOUČÁST NABÍDKY
- Velmi trefné domény Plosnematerialy.cz a Plosnymaterial.cz
- Vytvořené mock-upy v Gimpu, vždy když je nějaký nový dekor desky, stačí sehnat obrázek dekoru a v předpřipraveném editoru jen dosazovat a lehce upravovat velikost vzoru do jednotlivých mockupů
- Moduly dokoupené pro chod eshop
- Dále je součástí celý systém s programátorskými úpravami, moduly apod
- Dodám všechny originální grafické soubory
- Jsou také zaplacené zpětné odkazy a PR články z pár magazínů
- Součást prodeje je také stránka na Fb
ZDROJ PRODUKTŮ
Produkty byly vybrány dle dodavatele, který tento sortiment nabízí. Pokud bude zájemce v okolí Mostecka, předám kontakt na tohoto dodavatele. Jsou to univerzální materiály, který má v nabídce každý druhý větší prodejce plošného materiálu po celé ČR. Dodatečné služby jsem řešil externí firmou z Mostecka, opět CNC a formátování je možné domluvit po celé ČR, těchto firem je spousty. Jediným úkolem je sledovat aktuální nabídku dodavatele a dle toho produkty přizpůsobovat, ale nemění se často. Nyní je v eshopu nahráno přes 300 produktů, ručně dělaných, žádné kopírování!!!
PRODEJE
Během zkušebního období při utracení kreditu na PPC 4000,- přišly 2 objednávky na eshopu + 6 objednávek e-mailem a 1 jedna přes chatovací okno. Celkem obrat z objednávek 32445,-. Přirážka na produktech je velmi individuální, průměrně se pohybuje kolem 40%. dle druhu materiálu apod. Velmi dobré PNO vzhledem k tomu, že na eshopu byly chyby a PPC reklamy neměly žádné profesionální vyladění dokonce ani remarketing. Přeprava je řešena individuálně, já to řešil přes zavezu.cz a nebo přes přepravu partnerské truhlářské firmy. Lidé jsou v tomto oboru ochotní čekat na dodání, dá se tedy čekat na seskupení více objednávek a zavést výhodněji tak, že lze vydělat i na přepravě. Možnosti kurýrní přepravy jsou pak Toptrans, více jsem ale nezjišťoval.
PRODEJNÍ CENA A HODNOTA ESHOPU
Dostáváme se k tomu pro kupujícího nejzásadnějšímu. Cena. Eshop se 2 roky naplňoval, ladil a s programátory jsem si užil své. Celý tento projekt mě vyšel na fakturách bez drobných 66 000,- a to jsem nepočítal drobné "stokorunové" výdaje a především můj čas, který raději ani neodhaduji... Za tuto částku - 65 000,- bych e-shop nejraději prodal. Dávám do aukce od 30 000,-, ale doufám, že někdo ocení eshop na reálnou hodnotu :-). Jsem plátce DPH, cena je bez DPH, ovšem lze prodat i přes Neplátce DPH, cena by byla tedy konečná, ovšem zde je potřeba připočíst +5% k ceně.
Důvod nabídky
Před dvěma roky při zakládání jsem měl cca 1/2 klientů. Nyní už sedím u PC od rána až téměř do noci a to 6 dní v týdnu. Proto selektuji projekty a tento musí pryč. Projekt není rozjetý a tak by mi to bralo další finance a především čas. Byl bych rád, kdyby se mi alespoň část peněz vrátila, nerad bych to nechal svému osudu, stálo to moc práce a je v tom kus originality a nápadu, žádný další dropshop.
PROSÍM, PŘIHAZUJTE JEN TEN, KDO MÁ OPRAVDU PENÍZE NA ÚČTĚ A MŮŽE PROVÉST RYCHLOU PLATBU!!! NEMOHU ČEKAT NA SLIBOTECHNY AŽ PŘIJDE KAPESNÉ OD RODIČŮ!!! DĚKUJI
22 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
26 hodnocení
členem od 13. 7. 2016
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E