Zadejte hledaný výraz...

Grafik na spolupráci s globálním projektem

Hledáme na externí spolupráci grafika do projektu Warengo.com.
Jedná se o projekt byznysové sociální sítě kombinující komunitu, obsah a služby. Vzhledem ke globálním ambicím a rozsáhlosti projektu zde hraje grafika a použitelnost velmi výraznou roli. Hledáme proto někoho zkušeného s dostatečnými referencemi, kdo by byl schopen pro nás vytvářet jednotlivé prvky a podstránky.
Prvním úkolem by bylo vytvoření nové homepage s registrací. Ta současná je nedostačující, vzhledem k unikátnosti projektu je potřeba, aby hlavní stránka jasně ukazovala a vysvětlovala výhody pro uživatele. A také, aby jasně vyzývala k registraci, která by měla vypadat jednoduše. Důležitý je pro nás moderní minimalismus, podobně, jako to mají Robinhood či Acorns, trochu mixnuté s Twitterem.
V rámci spolupráce můžete očekávat pravidelné zakázky jak na grafiku stávajících či nových podstránek, tak i menších prvků jako jsou ikonky či loga. V případě velmi dobře fungující spolupráce možnost přejít na fulltime spolupráci zahrnující akciové opce apod. To je k diskuzi.
Jelikož bychom novou homepage chtěli mít hotovou do konce prvního prosincového týdne (může to působit jako velmi narychlo, ale projekt se teď rychle vyvíjí a grafické práce budou přibývat, proto potřebujeme někoho dostatečně časově flexibilního), rádi bychom ze zájemců vybrali do středy 27.11.
Pokud máte o spolupráci zájem, pošlete prosím do PM informace o sobě, odpovídající reference a orientační cenu za podobnou homepage. Pokud vás projekt zaujme natolik, že rovnou nadhodíte skicu (můžete poslat rovnou na business@warengo.com), jak by design od vás mohl vypadat, může to pomoci při výběru, není to však podmínka. Doporučuji se v případě zájmu zaregistrovat, abyste projekt lépe poznali.
21 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 8. 8. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více