Zadejte hledaný výraz...

Autovkapse.cz: Web s historií od roku 2015

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 18. 11. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Inzertní web Autovkapse.cz je primárně zaměřený na prodej nových a ojetých aut. Web byl oficiálně spuštěn v roce 2015. Základní myšlenkou před realizací projektu bylo vytvořit inzertní web, který české inzertní prostředí posune celkově na vyšší úroveň.
Web byl postaven na míru v Nette Framework, při vývoji jsme se zaměřovali především na funkčnost, detaily, přehlednost, jednoduchost a grafický design. Záměrem bylo vytvořit příjemné uživatelské inzertní prostředí, které svým vzhledem a funkcemi odpovídá aktuálním trendům. Stránky jsou plně responzivní, web se při zobrazení bez problémů přizpůsobuje velikosti displeje a typu zařízení. Web má vlastní redakční systém, díky kterému je možné editovat obsah. Textová část zahrnuje originální články, dokumenty ke stažení, formuláře, žádosti, vzory smluv.
Stručný popis funkcí a služeb:
Inzeráty jsou získávány dvěma způsoby – prostřednictvím exportů a ručním zadáváním.
V současné době je web napojen na dva největší poskytovatele, od kterých jsou automaticky importovány data v XML souborech do naší databáze. Prodávající má dosud možnost zdarma vložit neomezený počet inzerátů.
Kupující může filtrovat nabídky podle obecných parametrů jako je značka, model, rok výroby a ceny, případně může využít rozšířeného vyhledávání podle specifičtějších parametrů. Nabídku lze jednoduše převést do formátu PDF k tisku, odeslat automaticky generovaným e-mailem nebo sdílet na Facebooku.
Optimalizace pro vyhledávače (SEO)
Web byl velmi důkladně optimalizován pro vyhledávače, mimo jiné bylo vytvořeno několik desítek kategorií s cílením na SEO. Návštěvnost nyní vychází prakticky pouze z organického vyhledávání, nicméně na webu se poslední rok nepracuje. I přesto byla návštěvnost za poslední měsíc 15,25 tis.
Součástí prodeje je:
Doména Autovkapse.cz
Logo vytvořené na míru
Webhosting
Databáze
E-mailové služby
Kompletní odborně vytvořený textový obsah
Obrázky a licenční smlouvy
Příklady základních a již připravených způsobů monetizace:
Prodej inzerce – atraktivní nabídky, upřednostněné nabídky
Prodej reklamní plochy – bannery
PR články
Affiliate programy
Web je v plném provozu, nicméně před předáním je třeba provést několik úprav v rámci doladění po testování. V rámci prodeje nabízíme plnou součinnost při převzetí projektu, zaškolení do systému a podporu po předem smluvenou dobu. Součástí nabídky je také zajištěný výhodný webhosting se zákaznickou podporou.
Projekt byl po celou dobu provozován jen jako neziskový se záměrem dostat nejdříve Autovkapse.cz do podvědomí, doladit a testovat funkce v ostrém režimu a zapracovat na návštěvnosti webu. Potenciál projektu je velký. Projekt je možné rozvinout až na přední příčky mezi inzertními weby s auty a to nejen na území ČR. Cílová skupina je rozsáhlá, neboť auta se prodávají neustále.
Cena je k jednání. Pro více informací volejte 774 948 333.
Martin
28 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 22. 5. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E