Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Web prezentace našich služeb, ve Vuetify JS, i s copywrightingem, obrázkama a text obsahem

Zdravím,
potřeboval bych vytvořit jeden web na míru, a to za použití tady tohoto frameworku a jeho designu: https://vuetifyjs.com/en/
Web bude čistě jenom statická prezentace našeho produktu a našich služeb naší společnosti, jedná se o 3-5 stránek, dodám Vám ukázkové weby konkurenční společnosti, aby jste chápali co za produkt a služby vlastně na tom webu chceme nabízet, jak by ta naše webová prezentace teda měla vypadat atd.
Požadavky:
- Nutnust použití tohoto konkrétního frameworku a jeho designu: https://vuetifyjs.com/en/ (máme zakoupenou tuto šablonu https://demos.creative-tim.com/vuetify-material-dashboard-pro/#/ a potřebujeme použít konkrétně právě tu)
- Vysvětlíme Vám služby a produkty naší společnosti, dáme nástin toho jaké stránky a podstránky bychom si tam představovali a co by měli obsahovat a co by měli uživateli říct-sdělit, ale nedáme Vám konkrétní znění textu ani konkrétní obrázky, to už bude na Vás včetně návrhu layoutu a grafiky atd.
- Požadujeme z Vaší starny sehraný vícečlený tým (programátor grafik-designer copywrighter), co se vzájemně domluví jaké budou slogany a jejich znění (celé v angličtině) , designer navrhne layout stránky-podstránky, kde umístit jaký text kde jaký obrázek, programátor to zrealizuje.
- Výsledek musí být maximálně profesionálně vypadající moderní hezká webová prezentace našich služeb. První dojem se na zákazníka dá udělat pouze jenom jednou, tak když už navštíví náš web, chceme aby to bylo profesionální a hezky vypadající, sladěné, hezké obrázky (použíjte profi fotobanku, proplatíme to) obrázky barevně a designově vyladěné s obsahem a stylem webu, žádná splácanina na koleně, výstižný a chytlavý text a slogany atd.
- Poptáváme pouze webovou prezentaci našich služeb a produktů, žádná klientská zóna ani přihlášení , ani databáze, ani eshop funkce, ani nic podobné.
Kontakt:
Pokud Vás tato poptávka zaujala, napište mi prosím zprávu a uveďte prosím do správy odkazy-linky na Vaše předešlé zrealizované projekty ať se můžeme podívat, zda jsme na "stejné vlně". Zároveň prosím uveďte odhadovanou cenu a čas, samozřejmě že ještě Vám dál upřesníme o prezentaci jakých služeb a produktů se jedná, dáme k dispozici ukázový web našeho konkurenta a vše víc vysvětlíme plus popis stránek a podstránek plus jaký obsah bychom tam chtěli mít.
Děkuji
61 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 11. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více