Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Drop. e-shop, stáří 3 roky, v plusu, hodně hodnocení heureka

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 12. 11. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám e-shop s dětským zbožím, který je téměř 3 roky starý a funguje na bázi přeposílání objednávky dodavateli. E-shop nabízí především dětská elektrická autíčka, elektrické motorky... Cena zboží je od 2 do 15 tisíc Kč.
E-shop má mnoho hodnocení na Heureka a měl také certifikát ověřeno zákazníky. Až na jednu špatnou recenzi, má všechny na 100%.
Nyní se e-shopu nikdo nevěnuje, objednávky sice vyřizujeme, ale do marketingu se dává dlouhodobě 0,-Kč. I tak chodí objednávky a shop vydělá 3-4 tisíce měsíčně. Na mnoho klíčových slov je na první a druhé stránce.
Kdyby se našel někdo kdo se shopu na x hodin pověnuje, otextuje jej, vytvoří reklamy atd. Může z toho vydolovat klidně 20 tis. měsíčně. Toto mám odskoušeno, jelikož jsem marketing s tímto zbožím jel a výsledky jsem zažil na vlastní kůži.
Bohužel nemám čas se e-shopu věnovat, sice to tady píše každý, ale mám větší projekty, které klidně mohu ukázat. Opravdu neprodávám, protože to zboží nejde a shop nevydělává.
Doména je na vyžádání, prosím, važme si svého času a pokud nemáte peníze na případnou koupi, zvašte zda-li se na doménu zeptat.
V případě zájmu mohu poradit jak s marketingem. Už jsem jeden e-shop s tímto sortimentem rozjel, ten teď okolo Vánoc mívá obrat i 40 tis. denně.
E-shop je určen i pro naprostého laika, vše je rozjeto, vyladěno, stačí dobít kredity na heureka, zboží.cz, dost se mi tady vyplatil digitální retargeting, který mohu v případě koupě udělat zdarma.
Když to shrnu, shop může během 48 hodin začít sypat. Pokud pojede marketing, udělá shop 200-300 tisíc obrat do Vánoc.
Kdo koupí, zjistí časem, že neprohloupil!
21 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
11 hodnocení
členem od 14. 5. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E