Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Asistent k Vašemu byznysu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 11. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Ahoj,
chtěl bych sebe nabídnout jako pomocnou sílu k Vašemu byznysu/projektu za Vámi nabízenou odměnu, případně odvedenou práci. Jsem mladý, kreativní a selsky myslící člověk. Umím zachovat klidnou hlavu a poprat se se sebemenší komplikací.
Mou denní aktivitou je online obsluha zákazníků a logistika, tj. doručení zásilky z místa na místo, takže široký přehled v určitém oboru a spisovná čeština pro mne není problémem, také dokáži používat anglický jazyk slovem i písmem a nebojím se nových věcí. Z předešlých let mám zkušenosti s copywritingem, a tak používání klíčových slov a psaní článků pro mě není úplně cizí. Umím se lidem zalíbit a dodávat jim kvalitní obsah/oznámení/odůvodnit ve stručnosti případně nejasnosti.
Představuji si něco, v čem bych využil právě své schopnosti, které popisuji výše - od obsluhy eshopů po opravdu jakoukoliv práci spojenou s využíváním internetu. Co se týče časové stránky, tak můžu fungovat přes celý den, případně i intenzivně pracovat několik hodin denně. Pokud máte pocit, že bych Vám mohl pomoci, tak neváhej a zkontaktujte mě.
Budu se těšit na spolupráci,
přeji pěkný den. :-)
21 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 25. 9. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více